Nathalie.Anna

4 Augusti - Sommarvärme & Campingresa!

Kategori:

Hej på er allesammans...
 
Hoppas att ni har en toppenfin kväll i sommarvärmen som äntligen har infunnit sig. Det har jag iallafall, idag jobbade jag över en timma så nu har jag precis hunnit med att laga lite mat och äta och att även köra ett snabbt träningspass och det är härligt att ha gjort det. Annars har dagen idag varit bra, en massa bokföring och betalningar som vi låg efter med på semestern på Väner Tekno, men det var riktigt kul att gräva ner i det och gotta ner sig och sen hade vi handledarkurs på trafikskolan idag, så det var fullt upp med det.
 
Men jag lever fortfarande på min sista semestervecka och är fortfarande i semestermode. Vi hade ett par toppendagar i Lysekil med husvagnen förra veckan iallafall och det var tid som jag verkligen uppskattade att ha med Pontan, vi gick promenader vid vattnet, åt god mat på stan och olika uteserveringar varje kväll och njöt av varandra och vår ledighet, supermysigt verkligen och guld värt.
 
Denna veckan har jag inte så mycket planerat mer än jobb, jobb, jobb. Vi har startat med träningen på allvar nu också, så nu tränar vi ihop istället för isär, så att man kan peppa varandra. Vi tänker springa tre-fyra gånger i veckan och köra lite övningar och gym här hemma emellanåt också och det känns hur bra som helst och jag är superpeppad. Annars blir det att handla lite mat någon dag och jag skulle även behöva stanna efter jobbet och handla lite smink och dylikt som håller på att ta slut, men det ska nog hinnas med får vi tro.
Hoppas, som sagt, att ni har en toppenfin tisdagskväll och en bra vecka.
 
 
Kommentera inlägget här: