Nathalie.Anna

18 December - Längtan efter julen!

Kategori:

Åh, nu är det snart lite julledighet...
 
För varje dag som går så är det en dag närmare jul och nyårsfirande och det ska verkligen bli hur mysigt som helst. Det ska bli underbart att umgås med mina underbara familj och släkt och bara njuta av god mat och deras sällskap och av julen i sig, den som jag älskar.
 
Jag har haft en toppenvecka på jobbet, mycket att göra som vanligt inför årsbokslut och det är ju bra det. Jag hade även en bra helg förra helgen då det var Afterwork på Esti som gällde på fredagen, vilket vi startade på hemma hos oss där vi drack lite gott innan vi gick till Esti och åt god tapas-mat med god öl och champagne. Vi avnjöt sedan lite efterrätt och ganska mycket vin här hemma hos oss och det var verkligen en toppenkväll på alla sätt.
Lördagen tog vi det lugnt, vi kollade lite på film och åt lite gott här hemma, för att återhämta sig lite inför söndagen då vi började dagen med att åka till gymmet för ett träningspass och sedan spenderade dagen på stan med julklappsshopping.
Denna helgen blir ganska lugn för vår del. Ikväll blir det lite god mat och så här hemma, och att njuta av julen, då jag tagit fram alla tomtar och liknande inför julen (bara pepparkakshus och julgran kvar) samt med en bra film. Imorgon ska vi på lite julfirande hos Pontus föräldrar och sedan hem hit och klä granen och ta det lugnt och fint, vi ska även hinna med ett träningspass innan firandet imorgon.
 
Annars så rullar livet vidare i samma takt, det enda man kan klaga på är att det inte kommit någon direkt snö som lagt sig än, men jag hoppas, hoppas, hoppas att den kommer snart, det blir ju faktiskt ingen riktig vinter utan den.
Så om ni alla håller tummarna så får vi hoppas på det bästa.
 
Ha en fin kväll och helg, så hörs vi snart...
Kommentera inlägget här: