Nathalie.Anna

28 Februari - Varmt filmtips!

Kategori:

 
Min så kallade pappa med Michael Nyqvist & Sverrir Gudnason. Åh, jag ÄLSKAR verkligen denna filmen och den vill jag också mycket gärna se igen mycket snart. Jag älskar allt med filmen, jag älskar skådespelarna och speciellt Sverrir och jag älskar handlingen och det metaforen med ägget, jag älskar den realistiska förlossningsscenen och handlingen. Underbar och verkligen sevärd helt enkelt!
Filmen får 10 av 10 i betyg av mig.
 
Filmen handlar om:
Gravida Malin har ingenstans att bo när hennes pojkvän Frank gör slut. Som sista utväg söker hon upp sin pappa Martin trots att de aldrig har träffats. Han visar sig vara en arrogant och självupptagen skådespelare. Men innan Malin hinner berätta vem hon är så drabbas Martin av en stroke. När han vaknar upp så minns han inte vem han är – än mindre att han aldrig har träffat sin dotter. Malin ser då sin chans att göra om honom till den pappa hon alltid saknat. Hon lär Martin hur livet ska levas och gemensamt fabricerar de en lycklig barndom.
 
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=FsnN3ruxJD0
 

27 Februari - Trött med massor att göra!

Kategori:

Det är knappt så jag orkar blogg idag...
 
Men jag gör det iallafall. Det har varit riktigt mycket denna veckan. Hur mycket körkortsteori som helst och en hel del med körningen också. Jag har även pluggat engelska och idag har jag haft dubbel körlektion och nu är jag helt slut. När man pluggar och kör så mycket som jag gör nu så får hjärnan aldrig vila, för när jag går och lägger mig så pågår det en process i min hjärna där den går igenom all information från dagen som gått, så det är också väldigt sällan jag sover en hel natt också. Men det vänder nog snart får vi hoppas!
 
Idag hade jag som sagt körlektion och vi gick igenom lite mer om att backa runt hörn, det tycker jag är riktigt svårt men också lite extra stadskörning och det kan ju alltid behövas. Det blir en hel del körning i helgen för min del också och det är bra. Idag får vi se hur det blir med den saken, kanske hinner vi göra något med bilen iallafall, kanske yttre och inre säkerhetskontroll, men annars blir det god mat, en bra film och ett glas vin för oss ikväll. Imorgon eller på söndag dag tänkte vi åka en sväng till Överby och shoppa lite, jag behöver ett par nya jeans och ett par nya skor, eftersom dragkedjan på mina boots gick sönder imorse (såklart!) och imorgon kväll tänkte vi åka hem till mamma och pappa och fira mammas 50-årsdag, fastän den inte är förrän på måndag. Det ska firas med presenter och goda viner och det kommer att bli supermysigt.
 
Denna veckan har vi också fått satt upp tv:n i sovrummet, vi köpte ju en ny tv för ett tag sen och därför tänkte vi att vi har den gamla i sovrummet, så nu ska vi bara utöka vårt abbonemang och den är det bara att köra. Vi har också fått en diskmaskin, vilket underlättar och lyxar till livet avsevärt, och hyresvärden var här i veckan redan och hjälpte oss att sätta in den och det gick superbra, så det känns helt enkelt riktigt bra och lyxigt och den kommer att användas mycket.

25 Februari - Filmtips!

Kategori:

 
Trevligt Folk som presenteras av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Jag hade STORA förhoppningar inför denna filmen, eftersom mina stora idoler Filip och Fredrik var med och presenterade den och för att jag såg klipp ifrån filmen när vi var och såg den 200:e podcasten i Globen förra året och jag tyckte att det verkade vara en bra film med en bra handling. Det var det verkligen, det känns verkligen som att denna typ av handling behövs i dessa tider och jag fick både skratta och gråta under filmen gång.
Filmen får betyg 9 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Som första afrikanska lag någonsin har Somalia precis anmält sig till bandy-VM. De unga spelarna bor dock inte i Somalia. De bor i Borlänge. Och ingen av dem har någonsin stått på ett par skridskor. VM i Sibirien börjar om sex månader. Någon tycks ha tänkt väldigt långt utanför boxen.
 
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=aA1QN2Zi1ho