Nathalie.Anna

28 Juli - Lyckad släktträff!

Kategori:

Nu får jag allt skärpa mig med bloggandet...
 
Men min anledning för att inte ha hunnit blogga den senaste veckan är att jag faktiskt inte har haft tid. Förra veckan var vi på Måndaxklubben på måndagen och på onsdagen var det mammas och pappas bröllopsdag och då åkte vi iväg och åt en supergod middag ute på stan och firande denna dag. Sen på torsdagen blev det fullt hus hos mina föräldrar och vi ägnade mestadelen av vår tid där. Min moster kom med sin underbara familj och min morbror kom också dit med sin underbara familj och det var supermysigt att ha lite av en släktträff och jag uppskattade verkligen den tiden. Vi träffar ju Sandra och hennes familj mycket mer, men Mathias har jag inte träffat sen Amanda döptes för två år sedan ungefär så det var riktigt kul. Det allra mysigaste var såklart att umgås och pussa på Madelen och att sitta med Nikolas i famnen och mysa, han är verkligen en bedårande bebis och det värkte i mitt hjärta när jag var tvungen att lämna ifrån mig honom, det är en så fin familj och jag är glad över att vara en del av den.
 
Denna veckan startade ganska lugnt för min del, det är ju ändå sista semesterveckan. Igår spenderade jag kvällen med Pontus och vi lagade lite god mat och såg på serier och sedan åkte jag iväg en sväng på natten och körde hem min bror och Oskar med flickvänner till Jonslund och det gick som smort. Annars har vi tänkt att ta det ganska lugnt idag, jag ska försöka fixa här hemma så mycket som möjligt, för imorgon tänkte vi åka en sväng till Lysekil med husvagn och spendera några nätter där. Vi ska verkligen försöka njuta av de sista dagarna av semestern och det ska bli hur mysigt som helst. Hoppas att ni också har en toppenfin vecka.
 

22 Juli - Filmtips!

Kategori:

 
American Sniper med Bradley Cooper & Sienna Miller. Oj, oj, oj, vilken underbar och fantastisk film. När man börjar se filmen så tänker man, jaha, ännu en krigsfilm som egentligen inte handlar om någonting. Men denna filmen sätter verkligen sin prägel på världen, det är en verklighetsbaserad historia om en riktigt krigshjälte, som innehåller både tragik, kärlek och en känsla av hopp blandad med förtvivlan. Utan att tveka så är detta den bästa krigsfilmen jag sett och därmed också en mycket sevärd film.
Filmen får betyg 8 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Chris Kyles (Bradley Cooper) uppdrag är att skydda sina vapenbröder samtidigt som han själv är måltavlan för rebeller. Trots faran och trots att han måste lämna sin egen familj klarar han sig igenom fyra hemska uppdrag i Irak och personifierar därmed SEAL:s ledord att aldrig lämna kvar någon. När han återvänder till sin fru, Taya (Sienna Miller) och sina barn märker Chris emellertid att det här är ett krig som han inte kan lämna bakom sig.
 
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=99k3u9ay1gs

19 Juli - Måndaxklubben & Släktträff!

Kategori:

Jag har haft en superfin första vecka på semestern...
 
Jag har hunnit med en hel del denna veckan. Vi tog en mc:tur i tisdags där vi åkte till Vårgårda och runt där och vi åt lite god mat och sen åkte vi hem till Pontus farmor och farfar för lite kaffe och fika och för att umgås en stund med de och det var supermysigt. Onsdagen spenderade jag i Trollhättan hela dagen med mamma och pappa, vi kollade på en ny soffa till mamma och pappa och jag köpte lite fina toppar och ett par shorts och även en GPS-klocka som Pontus ville ha, så det var en lyckad resa på alla plan.
 
I fredags tog vi även en tripp till Lidköping för lite shoppning och för en gång skull hittade Pontus en massa plagg på rean, både shorts, badshorts, t-shirtar och tröjor och riktigt fina var det alltihop och på rean, så det var verkligen en lyckad resa. Den dagen avslutades med en tripp till Främmestad där vi grillade och mös tillsammans med mina föräldrar, vi kollade igenom mitt gamla fotoalbum och även brorsans och det kan ju bara konstateras att Robert var mycket sötare när han var liten, en supersöt liten pojk.
 
Den kommande veckan har vi lite planer. Imorgon tänkte vi försöka oss på att ta en tripp till Måndaxklubben i Lidköping med goda vänner och det blir förfest här hemma hos oss och det kan ju bli kul och lyckat och det är något som vi ser fram emot såklart. Sen ska vi förmodligen åka lite mc på onsdag och möta upp mamma och pappa i Vänersborg där vi ska äta middag på restuaurang för att fira deras 26-åriga-bröllopsdag, och det ska bli mysigt. Och sen på torsdag invaderas huset på Torpvägen 9 med en massa släktingar, min moster kommer hem med familj och den nya lilla bebisen, Nikolas och det ska verkligen bli supermysigt och samma dag kommer även min morbror med sin familj, så det blir fullt hus och det är något som jag verkligen ser fram emot. Mestadels så längtar jag såklart efter världens bästa Madelen, som jag saknar henne.