Nathalie.Anna

13 Juli - Semester & Ny familjemedlem!

Kategori:

Nu har även lilla jag lite semester...

Och det är riktigt härligt och välbehövligt. Det enda man kan begära mer nu är att det blir lite bättre väder snart, det vore ju toppen. Det vore väldigt synd om det skulle vara en blandning av vår/höstväder hela sommaren.
 
Ja, nu är det ju alltså semester i tre veckor och vi har lite planer på schemat, men har också tänkt att ta en dag i taget ett tag. Semester handlar ju lite om att bara ta igen sig och återhämta sig och då måste man kunna ta en dag i taget. Men vi har i vilket fall som helst planerat att träffa Peter och Pauline någon dag i Lysekil, en shoppingtur med mamma och pappa, förhoppning om att antingen åka till Norge eller att norskarna kommer hem under semestern. Men det kommer att bli en toppensemester i vilket fall som helst.
 
I torsdags förra veckan fick vi en ny liten familjemedlem och som vi har längtat. Det var min moster som fick sin efterlängtade son, en liten Nikolas. Och det är mycket därför som vi hoppas att vi kan åka till Norge och gosa med honom inom en snar framtid eller att Sandra orkar komma hem snart, jag längtar ihjäl mig efter att träffa Nikolas och att få mysa och krama om Madelen.
 
Det är ju lite konstigt såhär första dagen på semestern, för det känns precis som att det fortfarande är en helgdag idag. Men helgen är ju över och min helg har varit toppen. I fredags åkte vi en sväng till Trollhättan och Olearys på kvällen för att träffa mitt kompisgäng ifrån gymnasiet och det var superkul och mysigt att äta gott och prata gamla minnen med Linda, Julia och Tim och Pontus. Det får vi snart göra om tycker jag.
Lördagen spenderade vi med mamma och pappa, eller kvällen iallafall, vi blev bjudna på kräftsoppa och en massa gott vin, kanske lite mycket vin, om man tänker på huvudvärken igår, men det var det värt. Det var mysigt att sitta ute hela kvällen och prata och på riktigt fira in semestern med de allra närmaste! ♥
 
Kommentera inlägget här: