Nathalie.Anna

16 Juli - Boktips!

Kategori:

 
Lars Kepler - Stalker. Jag är ju ett STORT fan av Lars Kepler och har vart det sen den allra första boken och denna nyaste boken gjorde mig inte besviken den heller. Jag tyckte om boken ifrån början till slut och den är sjukt spännande och innehåller många olika lager av författartalang och det uppskattar jag. Det är en av de mest spännande böcker jag läst men också en av de hemskaste och läskigaste jag läst, ibland hade jag svårigheter att sova efter att ha läst boken, men bra är den, MYCKET bra.
Boken får betyg 8 av 10 av mig.
 
Boken handlar om:
För nio år sedan dömdes prästen Rocky Kyrklund till rättspsykiatrisk vård för ett brutalt mord. Själv minns han ingenting. Efter en svår olycka har han återkommande blackouter. Samma sommar som hans återanpassning till samhället påbörjas, skickar någon en filmsekvens på en kvinna i ett fönster till polisen. Nästa dag hittas kvinnan död i sitt hem. Det är inte bara det bestialiska våldet som leder tankarna till Rocky Kyrklunds gamla mord. En ny film kommer till polisen. Ingen förstår vad som händer och Joona Linna är försvunnen sedan mer än ett år. Nästan alla tror att han är död. Nästan alla.
 
Om lamporna är tända kan en stalker se dig utifrån, men om lamporna är släckta kan du inte se en stalker som redan är inne. Lås dörren, dra för gardinerna - thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka med en ny bladvändare.
Kommentera inlägget här: