Nathalie.Anna

19 Juli - Måndaxklubben & Släktträff!

Kategori:

Jag har haft en superfin första vecka på semestern...
 
Jag har hunnit med en hel del denna veckan. Vi tog en mc:tur i tisdags där vi åkte till Vårgårda och runt där och vi åt lite god mat och sen åkte vi hem till Pontus farmor och farfar för lite kaffe och fika och för att umgås en stund med de och det var supermysigt. Onsdagen spenderade jag i Trollhättan hela dagen med mamma och pappa, vi kollade på en ny soffa till mamma och pappa och jag köpte lite fina toppar och ett par shorts och även en GPS-klocka som Pontus ville ha, så det var en lyckad resa på alla plan.
 
I fredags tog vi även en tripp till Lidköping för lite shoppning och för en gång skull hittade Pontus en massa plagg på rean, både shorts, badshorts, t-shirtar och tröjor och riktigt fina var det alltihop och på rean, så det var verkligen en lyckad resa. Den dagen avslutades med en tripp till Främmestad där vi grillade och mös tillsammans med mina föräldrar, vi kollade igenom mitt gamla fotoalbum och även brorsans och det kan ju bara konstateras att Robert var mycket sötare när han var liten, en supersöt liten pojk.
 
Den kommande veckan har vi lite planer. Imorgon tänkte vi försöka oss på att ta en tripp till Måndaxklubben i Lidköping med goda vänner och det blir förfest här hemma hos oss och det kan ju bli kul och lyckat och det är något som vi ser fram emot såklart. Sen ska vi förmodligen åka lite mc på onsdag och möta upp mamma och pappa i Vänersborg där vi ska äta middag på restuaurang för att fira deras 26-åriga-bröllopsdag, och det ska bli mysigt. Och sen på torsdag invaderas huset på Torpvägen 9 med en massa släktingar, min moster kommer hem med familj och den nya lilla bebisen, Nikolas och det ska verkligen bli supermysigt och samma dag kommer även min morbror med sin familj, så det blir fullt hus och det är något som jag verkligen ser fram emot. Mestadels så längtar jag såklart efter världens bästa Madelen, som jag saknar henne.
 
Kommentera inlägget här: