Nathalie.Anna

6 Juli - Nedräkning till semester!

Kategori:

Shit, så fort solen försvann så blev det mörkt och blåsigt...
 
sjukt blåsigt är det nu verkligen. Vinden tog tag i bilen när jag åkte hem förrut och det är inte ofta det blåser så hårda vindar direkt, men det är ganska varmt fortfarande och jag hoppas innerligt att värmen och solen och sommaren kommer tillbaka snart igen.
 
Jag har verkligen njutit av sommarvärmen i helgen. I fredags satt vi inne hela kvällen dock, vi kollade på film och åt en bit god mat tillsammans och det var hur mysigt som helst, vi var ganska trötta också så det passade alldeles utmärkt den dagen. På lördagen gick vi upp relativt tidigt för att åka på flyguppvisning på Såtenäs, men efter att ha stått i bilkö i mer än två timmar gav vi upp och åkte hem för att käka lite och sen bege oss mot Främmestad och mamma och pappa, där vi blev bjudna på en mycket god middag och trevligt sällskap på deras altan, supermysigt.
Igår var det fortfarande varmt och skönt, men lite mer molning än vad det varit de andra dagarna, så vi passade på att ta en mc-tur. Vi åkte till Trollhättan så att jag kunde hoppa in och köpa lite smink och vi åt lite god lunch och åkte sedan vidare till Vänersborg för att kika lite på Ostindiefararen och det var trevligt, och det går ju inte annat än att älska att åka mc.
 
Nu är jag inne på sista veckan innan semester och det ska bli skönt med lite ledigt. Imorgon jobbar jag över då vi har handledarkurs, men sen tror jag nog att denna veckan kommer att gå snabbt förbi. Det är en hel del att göra på Väner Tekno nu den sista veckan innan de stänger tre veckor, alltifrån fakturering, direkt bokföring till att betala räkningar och liknande, men det ska bli kul att gräva ner mig i det. Men jag räkna ner dagarna till semestern och den ska vi fira in med ett glas Sangria som Andrea tipsat oss om, det ska bli spännande och supermysigt.
 
Hoppas att ni har en fin måndag och att ni får en fin vecka...
 
Kommentera inlägget här: