Nathalie.Anna

9 Juli - Filmtips!

Kategori:

 
Johan Falk - Tyst diplomati med Jakob Eklund, Jens Hultén, Alexandra Rapaport & Alexander Karim. Jag har tyckt om alla de tidigare Johan Falk-filmerna, men inte lika mycket som exempelvis Pontus har gjort, men denna tar ett pris i en annan klass. Denna filmen är riktigt, riktigt bra och jag tycker verkligen om den. Jag älskar handlingen, skådespeleriet och spänningen, jag älskar att Alexandra Rapaport är med, samt de otroliga snygga männen Jens Hultén och Alexander Karim. Vilket gäng med bra skådespelare och vilken bra film, se denna, den är mycket sevärd och spännande.
Filmen får betyg 8 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Johan Falks (JAKOB EKLUND) kollega från säkerhetsbranschen, Pernilla Vasquez (ALEXANDRA RAPAPORT från LIVVAKTERNA, 2001), dyker oväntat upp när Göteborgspolisens specialenhet GSI är på spaning uppe i Stockholm. Det egendomliga är att Pernilla verkar hjälpa några misstänkta terrorister och förser dem med avancerade vapen för att de i centrala Stockholm skall kunna mörda en diplomat. Men väldigt lite är vad det ser ut att vara när händelserna sätts i rullning.
 
Samtidigt ökar spänningarna i Seths Rydells (JENS HULTÉN) gäng när hans ungdomsvän och gängets andreman sen urminnes tider, Jack Rolander (BJÖRN BENGTSSON), mer och mer misstänker att Seth samarbetar med polisen.
 
Seth, och GSI, får också problem med en ny kriminell gruppering, kavkazmaffian, som etablerat ett MMA-gym i Kortedala. Och GSI inser plötsligt att händelserna de varit med om de senaste åren, allt hänger ihop. Men hur? Och för Johan Falk blir allt ännu mer personligt då en maffiagruppering börjar hota hans familj.
 
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=4d_do2-Fobk
Kommentera inlägget här: