Nathalie.Anna

30 Juni - Jordgubbens Dag!

Kategori:

Idag är det tisdag...
 
Och en mycket bra sådan, solen skiner och det sköna sommarvädret har äntligen nått oss och det är riktigt härligt. Men trots att det inte var riktigt lika fint väder i helgen så hade jag en toppenhelg. I fredags var Pontus på firmafest och på första kvällen på Jordgubbens dag och därmed passade jag på att rå om mig själv hemma med ett bad, tvätt och peeling och ansiktsmask och det är ju alltid lika skönt när det är gjort. På lördagen tog vi det ganska lugnt på dagen för på kvällen hade vi förfest som sedan ledde till utgång på Jordgubbens dag och det var riktigt kul. Det var mycket roligt folk, bra musik och mycket större än det varit andra år, så det får jag vara riktigt nöjd med och det var riktigt kul att träffa en arbetskamrat i tältet också, alltid kul att träffa folk man känner på oväntade ställen. 
Tack för alla som förgyllde min lördagskväll!
 
Nu är det dock en ny vecka och andra arbetsdagen är nu gjord och det är ju alltid skönt. Det är fullt upp på både Väner Tekno och Focus och jag föredrar när det är just så, fullt upp, då trivs jag som bäst. Annars är det mestadels träning och jobb på agendan för denna veckan, ska även hinna tvätta och träna lite och skulle även behöva ta en tripp till HM och handla lite smink någon eftermiddag, det får kanske bli på fredag efter jobbet, det är lika bra att göra det nu innan semestern närmar sig.
 
Vi väntar fortfarande på att min moster ska få sin bebis och som vi längtar. Det är beräknat på söndag, men jag har en känsla av att han kommer att komma senare, dock vore det mysigt om han föddes på sin mammas 40-årsdag. Oavsett så längtar vi och jag kan inte bärga mig till jag får träffa honom och Madelen! ♥ ♥
 
Hoppas att ni har en fortsatt fin tisdagskväll...
 

26 Juni - Filmtips!

Kategori:

 
Boyhood med Ethan Hawke & Patricia Arquette. Oj, jag vet inte riktigt vart jag ska börja med denna film. Den är allt, den är UNDERBAR, FANTASTISK och fruktansvärt sevärd och bra, en av de bästa filmer jag har sett. Jag önskar att man oftare kunde säga att man ser såhär bra filmer, men det gör man inte, så jag är riktigt nöjd och glad över att ha sett denna och ALLA bör verkligen se den.
Filmen får betyg 9 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Filmad i korta perioder mellan 2002 och 2013 är Boyhood en banbrytande filmupplevelse. Vi får följa en familj, spelad av samma skådespelare filmen igenom, under tolv år. I centrum står Mason, som tillsammans med sin syster Samantha tas med på en känslomässig och gränsöverskridande resa från barndom till vuxenliv. Filmen följer sexåriga Mason (Ellar Coltrane) genom livets mest omvälvande årtionde, genom en strid ström av flyttar, familjegräl, krossade äktenskap, nya äktenskap, nya skolor, första kärleken, förlorade kärlekar, goda tider, skrämmande tider, krossade hjärtan och underverk. Men resultatet är svårt att förutspå, då ett ögonblick alltid är tätt sammanfogat med nästa – och tillsammans formar dessa incidenter vår uppväxt och hela den ständigt föränderliga resa som kallas livet.
 
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Ys-mbHXyWX4
 

22 Juni - Midsommar!

Kategori:

Jag hoppas att ni alla har haft en lika fin midsommarhelg som jag har haft...
 
För det har jag verkligen, superlyckad. Jag jobbade i torsdags och sen begav vi oss direkt till Jonslund för lite städ och fix inför midsommarfirande, vi fick umgås lite med brorsan och åt en god pizza och det var supertrevligt och gott. I fredags gick vi upp relativt tidigt och begav oss till Jonslund för att fixa resten inför kvällen, vi fick satt upp ballonger och fixat med blommor och björkris och vi fick förberett det mesta av maten och kvällen blev verkligen hur lyckad som helst. Vi var ett trevligt och kul gäng som åt och drack och dansade hela natten lång tillsammans och det uppskattades verkligen.
 
Resten av helgen har sedan varit ganska lugn, lite god mat och en bra film på lördagen (recension kommer) och igår var det tvätt och fix inför en ny arbetsvecka. En arbetsvecka som kommer att innebära lite nya arbetstider för mig. Jag kommer ha samma arbetstider på Focus, men på Väner Tekno ska jag börja tidigare på morgonen och det kommer säkert att bli toppen, ska bli spännande att få jobba lite mer där och det är kul. Annars är det mest träning och fix här hemma på schemat denna veckan.
 
Nu har det visat sig, efter att jag och chefen pratade förra veckan att jag ska ha semester i sommar och det är ju kul. Jag valde att ta samma veckor semester som Pontus, så att vi verkligen kan passa på att umgås, vecka 29 och tre veckor framåt. Vi har inte planerat jättemycket än, vi ska på en eller två trippar till Lysekil, några dagsturer, någon tur till Magnus i Eskilstuna och Emelie i Norrköping och även en tripp till Sandra i Norge, och det ser vi verkligen fram emot. Vi hoppas att bebisen kikar ut snart, så att vi kan komma och hälsa på och gosa med honom inom en snar framtid. Som vi alla längtar! ♥ ♥
 
Hoppas att ni har en fin start på denna vecka, så hörs vi snart igen...