Nathalie.Anna

14 Juni - Tragedi & Kärlek!

Kategori:

Jag vet inte riktigt hur jag mår och vad jag känner...
 
Samtidigt som jag är så himla lycklig över min fina familj och min tur över att ha världens finaste sambo, och det är få förunnat så kan jag inte med att må så bra som jag egentligen gör. Detta beror såklart på tragedin som Lisa Holm och hennes familj går igenom just nu och har gått igenom den senaste veckan. Jag kan inte släppa tanken på att det finns såna fruktansvärda människor ute i världen och att de finns precis överallt. Jag tycker så fruktansvärt synd om Lisas föräldrar som varit med om den värsta en förälder kan vara med om, och jag hoppas verkligen att de kommer att få lite ro en stund snart. Jag skänker en tanke till Lisa och tänder ett ljus för en tjej vars resa skulle ha varat mycket längre.
 
Allt känns så barnsligt och meningslöst just nu, men tyvärr så går livet vidare. Jag har haft en fin och lugn helg här hemma med Pontus. I fredags var Pontus på studentkalas och jag fixade här hemma och gick och la mig ganska tidigt, då jag var helt slut efter denna veckan. Och igår gick vi och åt på Gabriels och drack ett glas vin tillsammans och det var supermysigt och efter det såg vi en film här hemma, en film som var toppenbra (recension kommer), men det var en av de bästa filmerna jag sett. Och idag var vi hos mamma och pappa en sväng, jag fick färgat mitt hår och vi fick umgås lite med de och det kändes toppen och vi fick även umgås lite med Robert och Hannah och det var också trevligt och mysigt.
 
Nu ska jag fixa lite inför en ny vecka fullspäckad med jobb och en hel del fix inför midsommarafton, som närmar sig med stormsteg och det är något som jag verkligen ser fram emot. Sen hoppas jag att jag ska hinna att komma ut och springa några kvällar denna veckan också, men jag tror och hoppas att det kommer att bli en fin vecka.
Jag hoppas att ni får en fin vecka likaså! 
 
Kommentera inlägget här: