Nathalie.Anna

22 Juni - Midsommar!

Kategori:

Jag hoppas att ni alla har haft en lika fin midsommarhelg som jag har haft...
 
För det har jag verkligen, superlyckad. Jag jobbade i torsdags och sen begav vi oss direkt till Jonslund för lite städ och fix inför midsommarfirande, vi fick umgås lite med brorsan och åt en god pizza och det var supertrevligt och gott. I fredags gick vi upp relativt tidigt och begav oss till Jonslund för att fixa resten inför kvällen, vi fick satt upp ballonger och fixat med blommor och björkris och vi fick förberett det mesta av maten och kvällen blev verkligen hur lyckad som helst. Vi var ett trevligt och kul gäng som åt och drack och dansade hela natten lång tillsammans och det uppskattades verkligen.
 
Resten av helgen har sedan varit ganska lugn, lite god mat och en bra film på lördagen (recension kommer) och igår var det tvätt och fix inför en ny arbetsvecka. En arbetsvecka som kommer att innebära lite nya arbetstider för mig. Jag kommer ha samma arbetstider på Focus, men på Väner Tekno ska jag börja tidigare på morgonen och det kommer säkert att bli toppen, ska bli spännande att få jobba lite mer där och det är kul. Annars är det mest träning och fix här hemma på schemat denna veckan.
 
Nu har det visat sig, efter att jag och chefen pratade förra veckan att jag ska ha semester i sommar och det är ju kul. Jag valde att ta samma veckor semester som Pontus, så att vi verkligen kan passa på att umgås, vecka 29 och tre veckor framåt. Vi har inte planerat jättemycket än, vi ska på en eller två trippar till Lysekil, några dagsturer, någon tur till Magnus i Eskilstuna och Emelie i Norrköping och även en tripp till Sandra i Norge, och det ser vi verkligen fram emot. Vi hoppas att bebisen kikar ut snart, så att vi kan komma och hälsa på och gosa med honom inom en snar framtid. Som vi alla längtar! ♥ ♥
 
Hoppas att ni har en fin start på denna vecka, så hörs vi snart igen...
Kommentera inlägget här: