Nathalie.Anna

9 Juni - Norrköpingsresa!

Kategori:

Nu var det ett tag sen jag bloggade...
 
Men bättre sent än aldrig är väl tanken, så nu blir det ett litet inlägg. Till att börja med så hade jag en toppenhelg, även om jag var mer slut i kroppen efter helgen än jag var innan, men det var det verkligen värt. Fredagen spenderade vi här hemma tillsammans med god mat och en film, för på lördagen smällde det rejält. Vi satte oss i bilen runt lunch och åkte till Norrköping och Emelie, där det vankades party med grillning och femkamp, och det var super. Vi hade hur kul som helst och Emelie hade verkligen en superfin lägenhet och mycket fina kompisar.
Tack för att vi fick komma, det var riktigt, riktigt kul! ♥ ♥
 
Denna veckan har det mestadels varit jobb och träning som gällt och det är också det som gäller resten av veckan. Jag har fått jobba en hel del självständigt denna veckan på mitt ena jobb och det känns som en riktigt självförtroendehöjare och jag känner mig stark och talangfull i det jag gör. Och det är också riktigt roligt och jag trivs med mina båda jobb och det är jag mycket lycklig över.
Annars så är det lite planering inför midsommar denna veckan, lite skolavslutningar och annat smått och gott som gäller. Jag ska till läkaren efter jobbet på torsdag också och imorgon ska vi veckohandla efter jobbet, men man måste också passa på att njuta av sommarvärmen och solskenet under eftermiddagarna och kvällarna såklart.
 
Hoppas att ni har en fin vecka i solskenet...
Kommentera inlägget här: