Nathalie.Anna

30 Mars - Jobb & Farmen!

Kategori:

Åh, vilken härlig dag jag har idag...
 
Jag fick idag reda på att jag börjar jobba nästa tisdag, direkt efter påskledigheten. Wihoo, det ska verkligen bli så skoj och jag ser verkligen fram emot det. Jag trodde nästan att det var för bra för att vara sant när jag fick detta jobbet, men ibland ska man verkligen ha flax och tillsammans med lite kontakter och rätt utbildning så har jag äntligen lyckats. Jag kan knappt vänta på att få börja jobba. Det som återstår nu är ju bara att bestämma om jag ska fortsätta plugga eller inte samtidigt, men som det känns just nu, idag, så vill jag inte det. Jag är så trött på det och vill fokusera på jobbet, så så får det nog bli.
 
Denna veckan har jag lite all möjligt inplanerat. Jag ska fixa och så inför jobbet såklart, men jag ska också hinna handla och umgås med Madelen och Sandra som kommer hem imorgon eller på onsdag och det ska verkligen bli supermysigt. Jag ska verkligen mysa sönder med de och bara njuta av att vara i deras sällskap, som jag har saknat de. Jag ska även hinna tvätta och planera lite inför påskhelgen som närmar sig med stormsteg och det blir även mycket träning, utrensning i mormors lägenhet och lite smått och gott.
 
Förresten, SPOILER ALERT TILL FARMEN, så vann ju Örjan Farmen igår och det kändes riktigt jäkla bra. Han har verkligen gjort sig förtjänt av det, han har jobbat hårt dag och kväll och natt, inte klagat och alltid med ett leende på läpparna och sen att han ser sjukt bra ut och verkar ha en mysig, givmild personlighet för ju bara att han förtjänar det ännu mer.
Hoppas att ni har en lika bra start på veckan som jag har.
 
 

27 Mars - Supermys!

Kategori:

Ja, nu sitter jag här igen och skriver till er...
 
Och nyklippt och fin känner jag mig, jag blev riktigt nöjd efter besöket hos min frisör. Vi klippte av en hel del och nu känner det otroligt skönt med lite kortare hår, det brukar ta en dag innan håret torkar i vanliga fall, men igår torkade det på en timma och det är riktigt härligt.
 
Igår hade jag verkligen en supermysig kväll tillsammans med Pontus och det behövdes verkligen. Vi tog en tripp till Överby och shoppade lite, Pontus hittade för en gång skulle en massa nytt och det var verkligen kul, det har han verkligen gjort sig förtjänt av. Vi unnade oss också att boka ett bord på Olearys och äte en riktigt god middag där efter shoppingen, och det var verkligen inte sista gången vi gjorde det. Supermysigt och riktigt trevlig och supergod mat verkligen, Pontus kunde ta en öl och jag kunde få köra så som han gjort så många gånger innan, det kändes riktigt bra. Superkväll helt enkelt!
 
Nu är det fredag igen och veckorna försvinner bara snabbare och snabbare tycker jag. Men det är ju ALLTID trevligt med fredagar, något annat kan man ju inte säga. Jag vet inte riktigt vad denna kväll har att erbjuda, antingen blir det lugna puckar här hemma med en bra film och god mat med ett glas vin, men det kan också hända att vi får åka en sväng till Trollhättan idag igen för att hämta mamma som är på firmafest, eller avtackning. Nästa vecka börjar hon att jobba på tandvården i Vara istället, så det blir en stor omställning för henne. Så vi får se vad kvällen erbjuder oss, men det blir nog bra oavsett. Imorgon verkar det som att det blir Casa för vår del och det kommer säkert att bli toppenkul, det är förfest i Nossebro och det ser vi fram emot.
Hoppas att ni får en toppenhelg, precis som jag ska försöka ha.

25 Mars - Filmtips!

Kategori:

 
Beck - Invasionen med Peter Haber & Mikael Persbrandt. Jag älskar ju verkligen det faktum att det kommer ut nya Beck-filmer lite då och då nu, och det för att jag har så länge jag kan komma ihåg, verkligen älskat dessa filmer och denna film gjorde mig inte besviken heller. Haber och Persbrandt är minst lika bra som vanligt och handlingen är bra den också, en sevärd film helt enkelt.
Filmen får betyg 8 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Kropparna efter två begravda män hittas och trots idoga försök går de inte att identifiera. När sedan ytterligare en man mördas tar utredningen fart och spåren leder till en islamistisk terrorcell. Allt eftersom fallet fortlöper visar spåren att ett byggföretag, som med största sannolikhet erbjuder svart arbetskraft, har något med fallet att göra.
 
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=d44JLhP8lSY