Nathalie.Anna

31 Maj - Biobesök & Mors dag!

Kategori:

Nu har denna vecka snart nått sitt slut...
 
Och jag har haft en bra vecka. Jag har jobbat på mina två jobb och det har gått bra på båda och det känns ju såklart jättebra. Jag har hunnit ta mig lite springturer och promenader efter jobbet och det njuter jag till fullo av.
 
I helgen har vi bara gjort en massa skoj. I fredags lagade vi lite god mat här hemma och sen åkte vi till Lidköping och gick på bio, vi såg skräckfilmen "Poltergeist" och vi tyckte båda att den var riktigt, riktigt bra och recension om den filmer kommer inom en snar framtid såklart. Det var riktigt mysigt att gå på bio, det borde vi verkligen göra mycket oftare. Igår hade vi det också mysigt när vi spenderade kvällen hemma hos mamma och pappa. Vi åt lite middag och drack gott vin och pratade till sent på kvällen, så det var en riktigt lyckad kväll helt enkelt och vi fick firat lite mors dag (en dag tidigt) och mamma fick lite presenter som hon blev glad för.
Och jag vill med det också inflika, att min mamma är verkligen världens bästa och jag vet inte vad jag hade gjort utan henne, världsbäst helt enkelt! ♥ ♥
 
Den kommande veckan nu är det mestadels jobb och träning som gäller, precis som det ska vara. Jag har även ett läkarbesök innan jobbet på torsdag som jag måste se till att gå på. Så då blir det verkligen att gå upp med tuppen, runt fyra och fixa med allt innan det bär av, som tur är så är läkarbesöken i Lidköping så att jag bara kan åka till Väner Tekno direkt efter besöket och det kommer ju att lösa sig.
 
Jag hoppas att ni har en fin söndag och har haft en fin vecka...

28 Maj - Serietips!

Kategori:

 
Two and a half men med Ashton Kutcher & Charlie Sheen. Jag ÄLSKAR verkligen denna komediserie, och jag kommer att se den om och om igen. Man har ju sett avsnitt då och då när de har gått på tv:n, men nu har jag och Pontan kollat igenom alla avsnitt, ifrån det allra första avsnittet till det allra sista, alla tolv säsonger och det är jag glad för. Denna serie har allt, man skrattar tills man gråter och jag uppskattar varenda karaktär i serien, vissa mer och vissa mindre. Fy attan, vad bra den är.
Serien får betyg 9 av 10 av mig.
 
Serien handlar om:
Charlie Harper är en ungkarl som lever livet, han har mycket pengar, hus vid stranden och olika kvinnor varje dag. När Charlies bror Alan skiljer sig, flyttar han och hans son, Jake in hos Charlie vars liv inte blir lika glamoröst längre. ständigt misslyckade Alan Harper kliver ur askan i elden när han byter ut brorsan Charlie mot rike och oemotståndlige, men naive, kvinnomagneten Walden Schmidt? Nu blir både han och hans son ännu mer påminda om vilket påvert liv de lever.

23 Maj - Nytt jobb & Personalfest!

Kategori:

Jag har verkligen haft en riktigt toppenvecka...
 
Jag började på ett nytt jobb i onsdags och det känns hur bra som helst. Min chef frågade mig i måndags om jag skulle vilja hjälpa en kompis till honom med lite bokföring och ekonomidelar på hans företag och på onsdag hade jag sedan min första dag där. Så nu spenderar jag mina förmiddagar där och mina eftermiddagar på trafikskolan till dess att jag kommer arbeta 100 procent på trafikskolan. Men jag trivs super på mina båda jobb och det känns bra att i princip jobba heltid.
 
Igår var det lite personalfest med mina kollegor på trafikskolan. Vi möttes på campingen i Lidköping med respektive och vi spelade lite minigolf och åt mycket god mat och drack gott. Och det var verkligen en lyckad kväll, det var kul att träffa allesammans efter arbetstid och träffa de personer som de lever med och som man hört mycket om såklart.
 
Annars har vi inte supermycket planer för helgen. Ikväll blir det lugna puckar för oss, vi ska laga lite mat och se lite på film är väl tanken. Jag ska även hinna med lite träning och att tvätta under eftermiddagen, samt att våra fönster kan behöva en rejäl putsning också. Imorgon tänkte vi gå upp någorlunda tidigt och åka iväg till Överby för lite shopping, jag behöver handla lite smink och nya linnen och ska även hinna med att kolla på en ny klocka och jeanskjol är tanken. Det kommer att bli en lugn och mysig helg helt enkelt.
Det hoppas jag att ni också får, oavsett vad ni har för er där ute.