Nathalie.Anna

10 Maj - 6 år & 6 månader tillsammans!

Kategori:

Vilken härlig söndagskväll det blev...
 
Det är strålande sol och varmt och skönt ute, riktigt vårväder och supermysigt. Jag har också haft en hur mysig helg som helst och det känns riktigt härligt. I fredags firade jag och Pontus 6 år och 6 månader som par och det firande vi med god mat, ett flaska bubbel och en massa mys med en bra film.
Jag är hur glad som helst över att Pontus är en del av mitt liv efter såhär lång tid och jag hoppas att jag kommer att få ha honom i mitt liv för resten av MITT liv.
Igår tog vi det också lugnt, vi lagade lite god mat, drack lite vin och såg en film tillsammans och denna lugna helg gör att jag känner mig redo och pigg på en ny arbetsvecka. En arbetsvecka som jag ser fram emot.
 
Denna veckan är det mestadels arbete och träning på schemat. Det är ju en ledig torsdag denna veckan, så därför tänkte jag ta en sväng till mamma och pappa på onsdag kväll och fira håret lite, för det kan verkligen behövas. Det kommer att bli lite vin och god mat och en mysig kväll.
 
Just nu sitter jag och ser på "Min farmor och Förintelsen", Sara Sommerfelds dokumentär om hennes farmors öde och hennes resa i koncentrationsläger. Jag blir verkligen tagen av detta, hur hemskt folk verkligen hade det och hur en enda person kan få en hel värld att följa hans ledning. Det är för mig helt sjukt, men jag tror också att såna sjuka människor som tror att de är det som behövs för en värld för att göra den bättre är de personer som är farligast här i världen. Jag tycker verkligen att ni ALLA ska se denna dokumentär, gör det.
Hoppas att ni har en fin söndag och ser denna dokumentär...
 
Kommentera inlägget här: