Nathalie.Anna

18 Maj - Myshelg med familj och vänner!

Kategori:

Nu har en ny vecka startats...
 
Och det känns riktigt härligt, även om förra veckan var bra som sig bör. Det var jobb och träning som gällde, och sen skadade jag axeln någon gång under tisdagen så satt på akuten hela den natten. Det kändes som att axeln hade åkt ur led och jag kunde inte röra armen utan att det gjorde så ont så jag nästan svimmade, riktigt jobbigt, men jag har nu fått en remiss till röntgen och lite tabletter som ska underlätta det hela och de verkar faktiskt hjälpa också.
Jag har annars haft en toppenbra helg. Fredagen spenderade jag här hemma i min ensamhet med lite god mat och serietittande och brorsan kom och hälsade på i några timmar också. Pontus var på party i Lidköping, så det var en mycket lugn fredagkväll för min del. Lördagen gick åt till att ta en tripp till mamma och pappa och fika lite och sen hade vi lite spelkväll här på kvällen med lite gott att dricka och fina vänner och det var både trevligt och kul.
 
Denna veckan är det jobb som gäller. Till skillnad ifrån förra veckan så blir denna veckan lite längre, men en dag hit eller dit gör ju inte så stor skillnad. Annars har jag tänkt att handla lite kläder någon dag efter jobbet, mamma hade nämligen sett en jättefin jeanskjol på Vero Moda som hon tyckte att jag skulle kolla på och det ska jag såklart göra. Annars hlir det träning och mys här hemma, jag gick upp tidigt imorse för att hinna springa nu innan jobbet och det känns riktigt härligt, särskilt i detta vårväder. Sen är det fredagen kvar och då blir det jobb och sen ut med jobbet på kvällen, både för mig och Pontus. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra, men kul lär det blir oavsett.
 
Hoppas att ni har en bra måndag...
Kommentera inlägget här: