Nathalie.Anna

23 Maj - Nytt jobb & Personalfest!

Kategori:

Jag har verkligen haft en riktigt toppenvecka...
 
Jag började på ett nytt jobb i onsdags och det känns hur bra som helst. Min chef frågade mig i måndags om jag skulle vilja hjälpa en kompis till honom med lite bokföring och ekonomidelar på hans företag och på onsdag hade jag sedan min första dag där. Så nu spenderar jag mina förmiddagar där och mina eftermiddagar på trafikskolan till dess att jag kommer arbeta 100 procent på trafikskolan. Men jag trivs super på mina båda jobb och det känns bra att i princip jobba heltid.
 
Igår var det lite personalfest med mina kollegor på trafikskolan. Vi möttes på campingen i Lidköping med respektive och vi spelade lite minigolf och åt mycket god mat och drack gott. Och det var verkligen en lyckad kväll, det var kul att träffa allesammans efter arbetstid och träffa de personer som de lever med och som man hört mycket om såklart.
 
Annars har vi inte supermycket planer för helgen. Ikväll blir det lugna puckar för oss, vi ska laga lite mat och se lite på film är väl tanken. Jag ska även hinna med lite träning och att tvätta under eftermiddagen, samt att våra fönster kan behöva en rejäl putsning också. Imorgon tänkte vi gå upp någorlunda tidigt och åka iväg till Överby för lite shopping, jag behöver handla lite smink och nya linnen och ska även hinna med att kolla på en ny klocka och jeanskjol är tanken. Det kommer att bli en lugn och mysig helg helt enkelt.
Det hoppas jag att ni också får, oavsett vad ni har för er där ute.
Kommentera inlägget här: