Nathalie.Anna

13 November - Mormor 73 år!

Kategori:

Hej på er alla fina ni som läser...
 
Jag har haft en fullspäckad vecka som vanligt och har därmed inte hunnit blogga förrän idag. Förra helgen var ocksp ganska intensiv så då blev det inte heller så mycket skrivande av. I lördags åkte vi en tripp till Norrköping för att gå på födelsedagsfest för Emelie och Pernilla och det var supertrevligt och mysigt och kul, vi hämtade även upp Magnus på vägen och fick då även tillfälle att umgås med honom också, så det var helt enkelt en toppenhelg.
 
Och det har även varit en toppenvecka mestadels. Det har varit jobb och träning som gällt denna veckan och inte så supermycket utöver det, men jag har däremot hunnit gå en promenad med Sarah och det är alltid lika trevligt.
Nu är det i vilket fall som helst helg igen och det känns härligt. Det blir inga lugna puckar för oss denna helgen heller och så är det typ hela november ut känns det som. Ikväll ska vi ut med mitt jobb på Focus, vi ska på Lidköpingsgalan och det kommer säkerligen att bli superkul och trevligt med god mat och gott att dricka, så det blir en toppenstart på helgen. Sen imorgon drar vi en sväng till Göteborg och Italienska föreningen där vi ska på 100-årskalas för min faster och hennes man som både fyllt 50 år för inte så längesen och det ska bli superkul att träffa de och släkt som man inte träffar så ofta, det ser vi verkligen fram emot. Wohoo!
 
Annars så har min UNDERARA mormor fyllt 73 år denna veckan, i onsdags och jag känner mig så lyckligt lottad som har en sån underbar och fin mormor. Hon har verkligen alltid ställt upp och stått upp för mig, hon finns alltid på min sida och har alltid snälla och uppmuntrande saker att säga till och om mig och jag älskar min mormor mest i världen! ♥
 
Hoppas att ni får en superfin helg mina vänner...
Kommentera inlägget här: