Nathalie.Anna

20 November - Toppenhelg & Härligheter!

Kategori:

Det är så mycket hemskheter som händer i världen just nu...
 
Och det kommer närmre och närmre en själv som privatperson och det skapar en viss oro och det kan nog flertalet av er hålla med mig om. Det är hemskt att människoliv inte är något värt i mångas ögon och att världen ska behöva se ut så som den gör. Usch, man blir mörkrädd.
 
Man får helt enkelt se till det trevliga i livet. Och en av de trevliga sakerna var verkligen förra helgen för min del. På fredagen drog vi till Lidköpingsgalan med jobbet (Focus) och det var hur trevligt som helst, vi minglade, åt god mat och njöt av bra och rolig underhållning och alltid kul att umgås med jobbarkompisarna utanför jobbet också, så det var verkligen supertrevligt. Lördagen var också hur bra som helst, min faster och hennes man hade 50-årskalas på Italienska Föreningen i Göteborg och herregud, vilken fest det blev. Det var en massa folk, runt 60 personer ungefär skulle jag tro, vinet flödade,Michele spelade musik och vi dansade. Pontus fick även träffa sina idoler Rydell och Quick, helt plötsligt kom de fram och frågade Pontus om det var han som var Pontus och han svarade ja, Monica hade tydligen berättat för de att han gillade de men var lite för blyg för att gå fram så de gick fram istället och vi tog en groupie med de och det var hur kul som helst. Höjdpunkten var nog när min kusin Gabriella och hennes kompis uppträdde och de var hur duktiga som helst, så sjukt imponerande. Alltså, vilken helg!
 
Denna veckan och helgen har varit och kommer att bli mycket lugnare för vår del. I veckan har det endast varit jobb och träning för min del, precis så som det ska vara antar jag. Och i helgen ska vi bara vara här hemma och ta det lugnt, vi ska hämta pappa som ska ut ikväll, men annars är det lugna puckar med en film eller två med lite god mat och något glas vin under helgen. Pontus ska även få färga mitt hår för första gången ikväll och det ska bli spännande och kul att se hur det blir, säkert toppen, precis som allt blir som Pontus tar sig an. Imorgon eller söndag tänkte vi även få in ett gympass ihop och det ska bli toppenkul att komma igång med det.
 
Hoppas att ni får en toppenhelg mina vänner...
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: