Nathalie.Anna

6 November - 7 år tillsammans!

Kategori:

Åh, nu är det äntligen helg...
 
Och det känns superhärligt. Det har varit en fullspäckad vecka med bokslut och allt som rör det på jobbet och det känns toppen, man lär sig verkligen mer och mer och mer för varje bokslut man gör och det är hur kul som helst. Annars så har veckan varit fullspäckad med träning och en massa fix hemma och lite fix inför helgen.
 
Ja, nu är det som sagt helg och vi har allt lite planer som vi har sett fram emot ett tag. Ikväll ska vi ta det ganska lugnt, vi ska träffa en gammal jobbarkompis till Pontus om en lite stund och sen blir det lugnt med god mat och lite serietittande under kvällen, vi ska även behöva packa lite till imorgon. Imorgon ska vi nämligen på födelsedagsfest i Norrköping hos Emelie, och det ska verkligen bli superkul. Vi åker runt lunch imorgon och ska spendera natten hos Emelie, vi ska även hämta upp Magnus på vägen till Emelie och vi ska festa som aldrig förr imorgon, wihoo!
Sen är det ju även fars dag på söndag, men vi får se vilken tid vi kommer hem på och vilket firande det blir. Jag har iallafall fixat en liten present till pappa och det förtjänar han verkligen.
Min pappa är verkligen världens bästa pappa, jag kan inte tänka mig någon bättre, han ställer alltid upp och har alltid trott på mig. Han är en av de som alltid står på min sida och som jag älskar mer än något! ♥
 
Jag måste också inflika att jag och Pontus firar 7 år tillsammans på söndag. Tänk att det redan gått sju år, det är helt sjukt vad tiden springer iväg. Jag vet helt ärligt inte hur mitt liv hade artat sig om jag inte träffat Pontus, jag hade antagligen inte haft varken körkort eller jobb och jag hade verkligen inte varit lika lycklig och lyckligt lottad som jag idag är, han är världens bästa helt enkelt.
 
Hoppas att ni får en toppenfin helg och ta hand om era nära och kära och krama om er pappa på söndag...
 
 
Kommentera inlägget här: