Nathalie.Anna

30 Oktober - Födelsedagar!

Kategori:

Hej på er mina vänner!
 
Här sitter jag och skriver detta blogginlägg som en början på denna helgen. Det har som vanligt varit en fullspäckad vecka och det gillar jag ju. Det har varit jobb och träning och veckhandling, jag skulle gått en promenad med Sarah också, men hon hade fullt upp denna veckan så det får bli imorgon eller på söndag istället och det är verkligen något att se fram emot. Annars har jag som sagt köpt och bytt gardiner i vardagsrummet och det blev toppenbra, idag stannade jag på Jysk efter jobbet och köpte lite nya kuddöverdrag som ska matcha gardinerna och jag är supernöjd och nu är det inte heller så lång tid kvar innan man får sätta upp julgardiner istället och som jag längtar till dess.
 
Annars hade jag en lugn helg förra helgen, vi åkte en sväng till mamma och pappa på fredagskvällen och åt gott och tjötade lite med de och sen var det lugna puckar resten av helgen och vi hann t.o.m med att baka bullar och de blev supergoda verkligen och det är alltid bra att ha i frysen. Det blir ungefär samma denna helgen, lugnt och fint. Vi tänkte spendera kvällarna med att laga god mat, mysa och se en film eller två. Höstmys helt enkelt! ♥
 
Idag är en stor dag i min bekantskapskrets, det är nämligen två födelsedagar idag. Världens finaste Emelie fyller 24 år och det ska vi fira nästa helg när vi åker en sväng till Norrköping för att gå på hennes födelsedagsfest och idag fyller även min chef Jonas år, han blir ett år äldre men ser inte ut som en dag över 25 år, det är alltid bra när flera man känner fyller samma dag också, för nu när Emelie fyller idag, så kommer jag därmed aldrig att glömma min chefs födelsedag. Toppen ju!
 
Ha en fin helg, så återkommer jag med ett inlägg imorgon...
 
 
 

24 Oktober - Boktips!

Kategori:

 
Dödläge - Charlaine Harris. Detta är den tolfte boken i bok-serien om Sookie Stackhouse och Trueblood och denna bok är minst lika bra som de andra böckerna jag läst innan i serien. Jag tycker om att nu när jag sett klart hela tv-serien så är det mycket mer detaljer och händelser som tas upp i böckerna och man får mer insikt i Sookie och hennes liv och tankar och det är superspännande.
Boken får betyg 7 av 10 av mig.
 
Boken handlar om:
En ung kvinna har dött på en vampyrfest och det ser ut som om Sookies älskare Eric är den skyldige. Sookie måste ta reda på sanningen, samtidigt som hon blir indragen i sina fesläktingars bekymmer. Lösningen är den magiska cluviel doren som Sookies farmor lät henne ärva och som kan uppfylla hennes högsta önskan. Om hon bara visste vad hon ska välja.
 

23 Oktober - Hemskheter!

Kategori:

Ja, jag vet inte riktigt vart jag ska börja faktiskt...
 
Det har varit två hemska dagar de senaste två dagarna, och det har verkligen påverkat mig. Först skedde det som bara inte får hända, skolmorden i Trollhättan, det är hemskt och det är vidrigt och jag kan inte nog förklara min sorg och mina tankar på drabbade och anhöriga till drabbade, jag tänder ett ljus för er alla. Sen har även åtalet mot Lisa Holms mördare som framgick av dagens presskonferens verkligen påverkat mig, jag mår riktigt dåligt över informationen som framgick och jag tycker att det finns så mycket vidriga människor runt omkring oss, så jag blir trött på den värld vi lever i. Man ska ha respekt för liv och varandra och sprida kärlek, inte hat och tragik.
 
Annars har jag haft en bra vecka med mycket jobb och träning som vanligt. Jag hann även gå en promenad i regnet med Sarah i onsdags och det var supermysigt om man bortser ifrån regnet. Ja, vad har jag gjort annars, jag har beställt lite nya gardiner till lägenhet och det känns väldigt kul och jag hoppas att de kommer snart så att jag kan testa och se hur det blir, jag passade också på att beställa lite julgardiner när jag ändå skulle betala frakt och så och de hoppas jag också blir fina i vårt vardagsrum.
 
Nu är det helg igen och det känns mycket skönt. Denna helgen innebär ungefär samma som förra helgen, vi ska ta det ganska lugnt och inte göra så jättemycket. Vi ska en sväng till mamma och pappa och mysa med de ikväll eller imorgon kväll och det ska bli hur mysigt som helst, som det alltid är, men annars är det lugna puckar med serier, någon film, god mat och ett glas vin och det blir säkerligen en toppenhelg detta också och det hoppas jag verkligen att ni får också mitt i alla hemskheter och tänd även ett ljus för att visa att ni bryr er för alla lidande.
 
Kram på er...