Nathalie.Anna

16 Oktober - En arbetsvecka har sprungit förbi!

Kategori:

Hej...
 
Nu har jag visst tagit god tid på mig att skriva detta inlägget, det har tydligen varit en fullspäckad vecka denna veckan.
Den började i vilket fall som helst toppen efter en supertrevlig helg där vi spenderade fredagen hemma hos mamma och pappa, där jag färgade håret och Pontus var lite elektriker och vi spenderade lördagen med att dra på Oktoberfesten på Casa i Nossebro. Det var supertrevligt och förfesten var supertrevlig och rolig hemma hos Malin.
 
Annars har det mestadels varit jobb och träning som gällt denna veckan. Jag gick en promenad med Sarah i onsdags också och det var mycket trevligt, det är alltid trevligare att träna med någon annan. Detta ska vi försöka göra till en sak vi gör varje vecka, få lite rutin i det helt enkelt.
 
Nu är det helg om några timmar och egentligen har vi inte några direkta planer och det är ganska skönt det också. Ikväll tänkte vi baka lite bullar, putsa lite fönster, laga lite god mat, se en bra film och njuta av ett glas vin tillsammans. Vi ska även tvätta ikväll och det är ju mindre kul...Imorgon blir det nog lite av det samma, lugna puckar och återhämtning efter en toppenvecka på jobbet. Det blir en och annan promenad under helgen och jag skulle även behöva fixa lite i Pontus garderob, som vanligt så ser det ut som en bomb har exploderat där inne, men det kan ju fixas med små mått.
 
Hoppas att ni har en fin fredag och får en toppenhelg...
 
Kommentera inlägget här: