Nathalie.Anna

23 Oktober - Hemskheter!

Kategori:

Ja, jag vet inte riktigt vart jag ska börja faktiskt...
 
Det har varit två hemska dagar de senaste två dagarna, och det har verkligen påverkat mig. Först skedde det som bara inte får hända, skolmorden i Trollhättan, det är hemskt och det är vidrigt och jag kan inte nog förklara min sorg och mina tankar på drabbade och anhöriga till drabbade, jag tänder ett ljus för er alla. Sen har även åtalet mot Lisa Holms mördare som framgick av dagens presskonferens verkligen påverkat mig, jag mår riktigt dåligt över informationen som framgick och jag tycker att det finns så mycket vidriga människor runt omkring oss, så jag blir trött på den värld vi lever i. Man ska ha respekt för liv och varandra och sprida kärlek, inte hat och tragik.
 
Annars har jag haft en bra vecka med mycket jobb och träning som vanligt. Jag hann även gå en promenad i regnet med Sarah i onsdags och det var supermysigt om man bortser ifrån regnet. Ja, vad har jag gjort annars, jag har beställt lite nya gardiner till lägenhet och det känns väldigt kul och jag hoppas att de kommer snart så att jag kan testa och se hur det blir, jag passade också på att beställa lite julgardiner när jag ändå skulle betala frakt och så och de hoppas jag också blir fina i vårt vardagsrum.
 
Nu är det helg igen och det känns mycket skönt. Denna helgen innebär ungefär samma som förra helgen, vi ska ta det ganska lugnt och inte göra så jättemycket. Vi ska en sväng till mamma och pappa och mysa med de ikväll eller imorgon kväll och det ska bli hur mysigt som helst, som det alltid är, men annars är det lugna puckar med serier, någon film, god mat och ett glas vin och det blir säkerligen en toppenhelg detta också och det hoppas jag verkligen att ni får också mitt i alla hemskheter och tänd även ett ljus för att visa att ni bryr er för alla lidande.
 
Kram på er...
Kommentera inlägget här: