Nathalie.Anna

6 Oktober - Underbart höstväder!

Kategori:

Hej på er alla...
 
Liver rullar vidare och nu har en ny vecka dragit igång och det känns härligt. Det är fullt upp på båda min jobb just nu då det är bokslut och styrelsemöten på det ena jobbet och kursstart och dylikt på det andra jobbet, så fullt upp är det och det är härligt tycker jag. Idag har det varit en ganska kylig, men fin höstdag utomhus och jag tycker verkligen om hösten när den är såhär solig och fin, men nu börjar jag längta efter min favoritsäsong med snö och fina vinterdagar. Speciellt med tanke på att vi bokat skidresa och det ska bli hur kul som helst, vecka 5 bär det av och det ska bli hur kul som helst.
 
Även om det är en ny vecka nu, så måste något sägas om den helgen jag hade. Jag hade en superlugn och mysig helg. I fredags var jag hos optikern och fixade lite linser, det är spännande att inte behöva använda glasögon varje dag och än så länge känns det toppenbra. På kvällen lagade vi lite god mat och mös här hemma och samma gjorde vi i lördags, efter att vi åkt traktor tillsammans i några timmar och vi hann även se en film i lördags (recension kommer). Det har verkligen varit en helg i återhämtningens tecken och det är härligt med sådana helger.
 
Annars är det mina vardagliga löparrundor och träningspass som gäller, imorgon har vi tänkt veckahandla lite efter jobbet och lite såna småsysslor, men annars består mina kvällar av lugna puckar och det är väl som det ska vara.
 
Hoppas att ni har en toppenfin tisdag...
 
 
Kommentera inlägget här: