Nathalie.Anna

29 September - Bokslut & Träning!

Kategori:

Hejsan Hoppsan...
 
Hoppas att ni mår bra allesammans, för det gör jag. Idag har varit en lång dag på jobbet då det var handledarkurs och jag jobbade över lite, men annars har det varit en toppendag.
 
Jag har också haft en superfin och lugn helg. Fredagen spenderade jag här hemma med Pontan, vi lagade lite god mat och såg en film, en skräckfilm som var riktigt läskig (filmrecension kommer inom en snar framtid) och sen såg vi några avsnitt av serier innan vi gick och la oss ganska tidigt. Lördagen spenderade vi kvällen hos mamma och pappa, vi hämtade upp mormor på vägen och sen käkade vi gott och drack lite gott vin med min familj, och det var supermysigt. Vi saknade Robert såklart, men honom och Hannah träffar vi säkert snart ändå, men helgen var toppen helt enkelt.
 
Denna veckan har gått igång med en rivstart och vi har inte supermycket planerat, det är träning och fix här hemma som gäller och det ska även veckohandlas (vilket jag tror att jag gör imorgon efter jobbet), men annars är det mestadels jobb som gäller. Det är ju sista veckan i september nu, så det är bokslut och grejer som gäller och allt som ska in på september gällande fakturering och betalningar och bokföringar, ska ske denna veckan och det ska vi nog hinna med får vi tro, det är vår förhoppning iallafall.
 
Hoppas att ni har en skön tisdagskväll så hörs vi snart igen...
 
 
 
 

25 September - Filmtips!

Kategori:

 
Johan Falk - Slutet med b.l.a snygga Alexander Karim & Jens Hultén. Ja, detta är ju, precis som man misstänker, den sista Johan Falk-filmen och den gjorde mig verkligen inte besviken. Den var verkligen en av de bästa svenska polisfilmerna som jag sett och det säger ganska mycket, då jag sett hur många svenska polisfilmer som helst, men denna film innehåller allt. Den innehåller spänning, tragik och komedi, allt i en film och funderar ni på vilken film att se på ikväll, se denna. 
Filmen får betyg 10 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Den okända, stora maffiaorganisationen visar nu sitt rätta ansikte. Den press som GSI och Johan Falk (JAKOB EKLUND) samt hans familj har utsatt organisationen för, gör att den nu slår tillbaka och alla regler sätts ur spel. GSI sluter upp kring Johans familj och slutstriden kan börja. Samtidigt konfronterar gangsterbruden Madeleine Wiik (ALIETTE OPHEIM) Seth Rydell (JENS HULTÉN) när han precis håller på att avveckla sin verksamhet i Göteborg för att lämna staden. Madeleine kommer med ett erbjudande som Seth inte kan säga nej till. Eller kan han det?
 
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ip5SfJcUHJc
 

22 September - Arbete & Skidresa!

Kategori:

Nu har en ny vecka redan startat...
 
Och det är knappt att man hänger med i tiden, för den går sjukt snabbt, vilket uppskattas såklart. Denna veckan har jag mestadels fakturerat en massa kunder, och det är ju riktigt kul såklart. Jag gillar verkligen att arbeta på kontor, det passar mig hur bra som helst och jag trivs lika bra med alla mina arbetsuppgifter på båda mina arbetsplatser och det känns toppen.
 
Nu har jag precis gjort lite matlådor och ätit lite, men jag har även hunnit med att göra en peeling efter jobbet. Resten av veckan går åt till att träna, handla och fixa här hemma och jobba järnet såklart, vi ska även på lite ärenden imorgon eftermiddag som ska bli riktigt spännande och som jag ser mycket fram emot.
 
Jag har annars haft en toppenfin helg. Den har varit mycket lugn och fin, vi hade inga speciella planer så vi tog det lugnt, åt god mat, drack ett glas vin och såg lite på film och serier och bara tog igen oss efter en arbetsvecka och sådana helger behöver man verkligen ibland. Förra veckan och i helgen har vi även börjat, smått så smått, med att planera in en skidresa. Det verkar som att det blir torsdag till söndag i januari, februari till Idre och det ser vi verkligen fram emot, det ska bli toppenkul. Just nu håller vi på att bestämma vilka som ska med, och under denna veckan hoppas vi på att vi kan komma till att boka stuga och allt inför resan. Wihoo!
 
Hoppas att ni har en bra start på veckan...