Nathalie.Anna

1 September - Ny månad & Fullt upp!

Kategori:

Vilken dag jag har haft idag alltså...
 
Det har varit hur mycket som helst att göra hela dagen, idag började dagen med att vi skulle fakturera så mycket som vi bara hann och få in det på rätt månad i och med att det är bokslut nu. Det var mycket att göra och ganska stressigt på morgon och förmiddagen och sen när jag kom till Focus så blev det inte mindre att göra. Jag har varken hunnit med ett äta något mellanmål alls idag och heller knappt gå på toaletten, en dag med sjukt mycket att göra helt enkelt, men såna dagar föredrar jag.
 
Annars har jag haft en toppenfin helg. I fredags var jag hemma hos mamma och pappa en sväng när Pontus var på kalas, jag fick hjälp av mamma att färga mitt hår, hon hade gjort goda räkmackor och vi drack lite vin och det var hur mysigt som helst. Lördagen spenderade vi här hemma sen med god mat och den sista Johan Falk-filmen som det kommer en recension på senare (men det känns lite sorgligt att det är slut). Så jag har haft en lugn och mysig helt helt enkelt som avslutades med en långpromenad med Sarah på söndagseftermiddagen, i solskenet.
 
Denna veckan är det mestadels jobb och träning som gäller för min del. Jag ska även fixa lite inför kräftskivan som är på lördag, jag ska fixa lite med mat inför den och planera lite så att den ska bli så bra som möjligt. Vi har även tänkt att ta en sväng till Överby och shoppa på fredag efter jobbet och även baka bullar en dag, det ska också hinnas med. Så vi har en ganska fullspäckad vecka med mycket att se fram emot helt enkelt.
 
Nu ska jag se på gårdagens avsnitt av Idol och sen lägga mig och läsa om en liten stund.
 
Jag hoppas att ni har en lika mysig kväll som jag har, i lugnet...
Kommentera inlägget här: