Nathalie.Anna

18 September - Förkylning & Träningspass!

Kategori:

Hej...
 
Jag ber om ursäkt för den uteblivna bloggningen som varit. Det har varit lite mycket den senaste veckan, förra veckan var jag sjuk, jag blev sjukt förkyld med feber, halsont och hosta efter kräftskivan och efter det har jag precis hämtat mig nu. Förkylningar sitter verkligen i länge, länge och det är något som är riktigt jobbigt.
 
Annars har det rullat på som vanligt. Mina chefer på V.T har varit utomlands i en vecka och därmed föll det många extra arbetsuppgifter på mig, det var hur mycket som helst att göra och mycket som jag inte gjort förrut, men det har gått bättre än väntat måste jag säga och det känns bra. Nu är det bara att ladda inför en ny vecka med kanske lite mindre stress, men mycket roliga arbetsuppgifter.
 
Annars har det inte hänt så mycket, förra helgen firade vi pappas födelsedag och det var mysigt. Vi åt god mat och han blev jätteglad av sina presenter, samt att på lördagen spenderade jag och pappa dagen med att hämta deras nya soffa, så det var en toppentrevlig och mysig helg helt enkelt. Idag har det varit jobb som vanligt, jag började lite tidigare imorse då vi hade bestämt att vi skulle träna lite med jobbet, så vi träffades på Friskis imorse och körde ett pass på gymmet innan vi åt lite frukost ihop och sen körde igång med jobbet. Det var trevligt och om några veckor har vi planerat ett likadant tillfälle igen och det blir toppen.
 
Denna helgen har vi inte så mycket planerat och det känns ganska skönt faktiskt. Vi ska ta det lugnt, laga lite god mat, dricka något gott glas vin på kvällarna och bara unna oss en lugn och fin helg med mys och bra filmer. Det behöver man, speciellt i detta höstväder som sveper över oss nu.
 
Hoppas att ni får en supermysig fredagskväll...
 
 
 
 

KOMMENTARER:

  • norrbotten emma säger:
    2015-09-18 | 15:58:54
    Bloggadress: http://nouw.com/lillemmish

    jobbigt med förkyldning, ha en fin fredag

Kommentera inlägget här: