Nathalie.Anna

22 September - Arbete & Skidresa!

Kategori:

Nu har en ny vecka redan startat...
 
Och det är knappt att man hänger med i tiden, för den går sjukt snabbt, vilket uppskattas såklart. Denna veckan har jag mestadels fakturerat en massa kunder, och det är ju riktigt kul såklart. Jag gillar verkligen att arbeta på kontor, det passar mig hur bra som helst och jag trivs lika bra med alla mina arbetsuppgifter på båda mina arbetsplatser och det känns toppen.
 
Nu har jag precis gjort lite matlådor och ätit lite, men jag har även hunnit med att göra en peeling efter jobbet. Resten av veckan går åt till att träna, handla och fixa här hemma och jobba järnet såklart, vi ska även på lite ärenden imorgon eftermiddag som ska bli riktigt spännande och som jag ser mycket fram emot.
 
Jag har annars haft en toppenfin helg. Den har varit mycket lugn och fin, vi hade inga speciella planer så vi tog det lugnt, åt god mat, drack ett glas vin och såg lite på film och serier och bara tog igen oss efter en arbetsvecka och sådana helger behöver man verkligen ibland. Förra veckan och i helgen har vi även börjat, smått så smått, med att planera in en skidresa. Det verkar som att det blir torsdag till söndag i januari, februari till Idre och det ser vi verkligen fram emot, det ska bli toppenkul. Just nu håller vi på att bestämma vilka som ska med, och under denna veckan hoppas vi på att vi kan komma till att boka stuga och allt inför resan. Wihoo!
 
Hoppas att ni har en bra start på veckan...
 
Kommentera inlägget här: