Nathalie.Anna

30 April - Filmtips!

Kategori:

 
Medicinen med Helena Bergström & snygga Peter Eggers. Jag tycker verkligen om denna filmen. Jag tycker att den var mysig, härlig och rolig och den innehåller många roliga aspekter och har med sig många duktiga skådespelare och skådespelerskor. Filmen är helt enkelt en svenska, bra feel-goodfilm som jag tycker att ni alla borde se, gör det ikväll och njut riktigt ordentligt av er lördagkväll.
Filmen får betyg 8 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Johanna är hunsad av sin chef på modetidningen Dolce Vita där hon jobbat alldeles för länge. Hon har ständigt ont om pengar, hennes exman har hittat en yngre tjej och sexlivet är lika med noll. Johanna behöver ett break. Eller åtminstone en resa till solen med barnen, om hon bara hade råd. För att få ihop extrapengar hoppar hon desperat på ett erbjudande som försökskanin för en ny medicin, men pillren hon får har oväntade biverkningar. Över en natt ändrar sig allt. Oron är som bortblåst, hon känner sig kåt, snygg och självsäker. Omvärlden ser henne också med helt nya ögon. Hon tar för sig på jobbet och ger sig ut efter kärlek i den löftesrika sommarnatten. Livet är underbart. Men hur länge räcker pillren?
 
Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=Imh7Ya5RyKo

30 April - Tiden som gått sen sist!

Kategori:

Hej på er...
 
Nu var det verkligen ett tag sen jag loggade in och skrev några ord till er, mycket p.g.a att jag inte haft så mycket tid över till annat än jobb, träning och en hel del nöjen.
 
Förra helgen hade jag till att börja med en riktig toppenhelg. Vi begav oss till Eskilstuna för att hälsa på Magnus på fredagen och vi hade verkligen en toppenkväll. Vi drack gott och skrattade mycket och fick lära känna en arbetskompis och gullig tjejkompis till Magnus också och det var mycket trevligt. Lördagen spenderade vi tillsammans med Magnus inne i staden Eskilstuna och där vi också lunchade ihop innan vi begav oss tillbaka hemåt.
 
Sen var det helt plötsligt en ny vecka med jobb och träning, spinning och veckan sprang bara förbi. Nu är det helg igen och igår var jag ute med jobbet, med Vänertekno. Vi förfestade hemma hos Danne på jobbet och sen drog vi till Olearys och bowlade och det var hur kul som helst. Kvällen avslutades sen på Bullseye där vi åt gott och drack gott och det var också hur mysigt som helst och det gör verkligen mycket för lagkänslan att träffas utanför jobbet och hitta på saker och jag hade en toppenkväll som jag kommer att leva på länge.
 
Idag och resten av helgen har jag inte så mycket planerat för. Pontus är iväg på nöjen i Göteborg hela dagen idag och då passar jag på att at det lugnt och få gjort lite här hemma och sen ikväll när han kommer hem så blir det lite filmmys tillsammans med honom och det ska bli riktigt mysigt, lugnt och skönt.
 
Jag hoppas att ni har haft det toppen sen vi hördes senast och att ni har en trevlig helg...

16 April - Lugn & Semester!

Kategori:

Åh, vad det är härligt med helg....
 
Speciellt idag när jag startade dagen med en powerwalk med en dokumentär ifrån P3 dokumentär i öronen. Det är riktigt härligt att starta dagen så, det är bland det bästa med helgen enligt mig.
 
Jag har annars haft en bra vecka med mycket jobb och det har funkat fint, jag var utvilad och glad efter den lugna och fina helgen jag hade förra helgen. Pontus var ju på fotbollsläger så jag tog det lugnt hela helgen, gjorde god mat, rensade min garderob och bara fixade här hemma med saker som jag dragit på ett tag nu.
Vi har inte så mycket planerat denna helgen heller faktiskt. Igår tog vi det riktigt lugnt med god mat och lite seriertittande och det blir ungefär samma ikväll tänker jag. Det kan hända att det blir någon bra film under kvällen också och det är riktigt mysigt. Pontus ska spela fotbollsmatch imorgon så därför passar vi på att njuta av en riktigt lugn och fin helg i varandras sällskap.
 
Det som är riktigt härligt med våren som är nu, det är att alla börjar planera sina semestrar och det är verkligen något att se fram emot. Jag har ledigt i tre veckor, vecka 29,30 & 31, då VänerTekno stänger dessa tre veckor och på de veckorna har jag tänkt att åka en tripp till Norge och Sandra med familj, åka en sväng (förmodligen) med husvagn och sen kommer även min morbror hem med sin familj och det ska vi försöka få ihop så att Sandra också kommer hem samtidigt så att det blir en liten släktträff hemma hos mamma och pappa och det är något som jag verkligen ser fram emot. Vi ses alldelels för sällan, mycket för att vi bor så långt ifrån varandra, men det ska det bli ändring på och sommaren ligger bara runt hörnet.
 
Hoppas att ni har en fin lördag och njuter till fullo...