Nathalie.Anna

1 April - Solsken & Girls!

Kategori:

Hej på er i solskenet...
 
Jag vill börja med att säga att jag hade en superfin påskhelg förra helgen, jag njöt till fullo och spenderade helgen med familj och vänner och vi åt gott och drack gott och bara njöt av varandras sällskap. Det bästa med att vara långledig är att man hinner umgås så mycket, jag och Pontus hinner med att göra saker som man aldrig hinner annars och verkligen ta tillvara på varandra.
 
Annars har det varit en vecka med mycket arbete och trevligheter. Jag har hunnit gå på ett spinningpass, det som är synd är att Pontus har fotbollsträning på onsdagar nu så jag fåt pallra mig på spinning i min ensamhet, men så är det och det funkar det med, huvudsaken är att man rör på sig tänker jag.
På tal om jobb så går det mycket bra på de tre företagen som jag arbetar åt, och det ena företaget kommer inom året att expandera vilket kommer att leda till mer jobb och det älskar jag.
 
Nu är det snart helg igen och det ska bli riktigt härligt. Vi har inte supermycket planerat, men vi ska i vilket fall som helst besikta bilen i eftermiddag och sen ska Pontus bjuda mig på middag på restaurang i Lidköping och det ska bli riktigt mysigt och det ser jag fram emot.Jag älskar såna tillfällen när man bara kan umgås och njuta av mat på tu man hand. Imorgon har Pontus fotbollsmatch på förmiddagen så då tänkte jag passa på att gå en långpromenad med Sarah, jag hoppas att det blir lika fint väder imorgon som det är idag så att promenaden blir ännu mer underbar.
Annars ska vi hinna med ett gympass och lite annan träning och den nya Beck-filmen förhoppningsvis under helgen.
 
Jag vet inte om jag nämnt det här förrut, men jag tror inte det. Jag har precis sett det nyaste avsnittet av serien Girls och det är verkligen hur bra som helst. Hela den serien är verkligen sevärd och jag tycker verkligen att alla borde ge den en chans, kanske något att kolla på under helgen?
Jag är inte så förtjust i karaktären Hannah som Lena Dunham spelar, men jag är mycket förtjust i Lena Dunham och hennes lättsamhet mot vikthets och annat som pågår kring oss alla, hon är så fri och härlig och jag önskar att jag var mer som henne.
 
 
 
Kommentera inlägget här: