Nathalie.Anna

16 April - Lugn & Semester!

Kategori:

Åh, vad det är härligt med helg....
 
Speciellt idag när jag startade dagen med en powerwalk med en dokumentär ifrån P3 dokumentär i öronen. Det är riktigt härligt att starta dagen så, det är bland det bästa med helgen enligt mig.
 
Jag har annars haft en bra vecka med mycket jobb och det har funkat fint, jag var utvilad och glad efter den lugna och fina helgen jag hade förra helgen. Pontus var ju på fotbollsläger så jag tog det lugnt hela helgen, gjorde god mat, rensade min garderob och bara fixade här hemma med saker som jag dragit på ett tag nu.
Vi har inte så mycket planerat denna helgen heller faktiskt. Igår tog vi det riktigt lugnt med god mat och lite seriertittande och det blir ungefär samma ikväll tänker jag. Det kan hända att det blir någon bra film under kvällen också och det är riktigt mysigt. Pontus ska spela fotbollsmatch imorgon så därför passar vi på att njuta av en riktigt lugn och fin helg i varandras sällskap.
 
Det som är riktigt härligt med våren som är nu, det är att alla börjar planera sina semestrar och det är verkligen något att se fram emot. Jag har ledigt i tre veckor, vecka 29,30 & 31, då VänerTekno stänger dessa tre veckor och på de veckorna har jag tänkt att åka en tripp till Norge och Sandra med familj, åka en sväng (förmodligen) med husvagn och sen kommer även min morbror hem med sin familj och det ska vi försöka få ihop så att Sandra också kommer hem samtidigt så att det blir en liten släktträff hemma hos mamma och pappa och det är något som jag verkligen ser fram emot. Vi ses alldelels för sällan, mycket för att vi bor så långt ifrån varandra, men det ska det bli ändring på och sommaren ligger bara runt hörnet.
 
Hoppas att ni har en fin lördag och njuter till fullo...
 
Kommentera inlägget här: