Nathalie.Anna

26 Februari - Mysiga tulpaner & Girls!

Kategori:

Hallihallå på er mina vänner...
 
Nu är det helg och det känns underbart. Jag är riktigt laddad för denna helgen och vi har faktiskt ett par riktigt trevliga planer denna helgen. Förra helgen var toppen vill jag börja med att säga, fredagen var den absolut bästa kvällen då vi tog med oss mormor hem till mamma och pappa för lite taco och vinkväll och det blev verkligen en toppenfin lkväll. Det allra goaste var när vi kom till mormor på Lindbacken och hon hade köpt en bukett med tuplaner för att ge till mamma för att hon trodde att mamma fyllde år och att det var 2:e mars i fredags. Hon är verkligen så söt och omtänksam fast inte hennes huvud hänger med alla gånger, men mamma blev glad för blommorna och jag älskar bara min mormor mer och mer.
 
Men nu är det ny helg och vi ska äta lite gott i eftermiddag/kväll när Pontan kommer hem ifrån jobbet och ta ett glas vin med en bra film, jag funderar på om vi ska se den nyaste Paranormal-filmen, men vi får se hur det blir med den saken. Vi ska se veckans avsnitt av Chicago fire, Chicago med och Chicago PD i vilket fall som helst, det är ett måste.
Imorgon ska vi ta några glas vin och äta här hemma förmodligen med Robert innan vi drar på konsert på Konserhuset här i Vara, Petra Marklund spelar imorgon och det ska verkligen bli toppenkul att se och lyssna på henne och njuta av lite bra musik.
Annars blir det någon promenad och något gympass denna helgen utöver våra trevliga planer.
 
Denna veckan har varit toppen måste jag säga. Det har varit mycket jobb och träning denna veckan. Jag har såklart inte heller missat att se första avsnittet av senaste säsongen av Girls som kom ut denna veckan och det avsnittet gjorde mig verkligen inte besviken och det brukar inte heller den serien göra, den är riktigt bra och jag tycker verkligen att ni ska se den, om ni inte redan har gjort det. Ett bra helgtips kanske?
 
Ha en fin helg och mys lite extra i solskenet...
 
 
 

26 Februari - Filmtips!

Kategori:

 
Cake med Jennifer Aniston. Jag kommer inte ihåg vem det var, men någon tipsade mig om denna filmen och därför tog jag tag i det och såg den, och jag kan ärligt säga att jag inte riktigt vet vad jag tyckte om den. Jag hade vissa specifika förhoppningar när jag läste vad filmen handlade om och de blev inte riktigt mötta kände jag, det ligger en väldigt bra story i grunden för denna filmen och jag tror därmed att den hade kunnat göras lite bättre och lite tydligare, men så är det ibland, men en helt okej film var det i alla fall.
Filmen får betyg 6 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
En bilolycka har lämnat Claire (Golden Globe-nominerade Jennifer Aniston) med kronisk smärta och ärr på både kropp och själ. Hon har blivit en bitter kvinna som kritiserar alla, och även i hennes stödgrupp är hon impopulär. Den enda som orkar med Claire är hennes hemhjälp Silvana (Adriana Barraza), som troget följer med och skaffar smärtstillande medel i Mexiko och blundar för Claires moraliska förfall. När en medlem i stödgruppen begår självmord överväger Claire att följa samma spår, men uppsöker istället änklingen Roy (Sam Worthington) och parets unga son.
 
Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=P3IsUOSHlnU

19 Februari - Tacokväll & Gyllene dag!

Kategori:

Hej på er...
 
Nu är det äntligen helg för min del och det känns riktigt, riktigt härligt och jag ska verkligen njuta av den.
Förra helgen hade jag verkligen en superfin helg, vi var på Afterwork på Esti på kvällen och njöt av den otroligt goda maten som de alltid har där och sen gick vi hem hit och drack lite vin och åt lite efterrätt och det var supermysigt och Pontus kom också hem med några jobbarkompisar och det var också supertrevligt. På lördagen tog vi det ganska lugnt här hemma med en bra film och söndagen var vi hos Pontus farmor och firade lite Alla ♥ dag med henne och det var mysigt.
 
I veckan har det mest varit jobb för min del, jag har även hunnit med lite extra träning denna veckan och det känns riktigt härligt. Man mår alltid mycket bättre när man tränar och håller igång och det förgyller verkligen livet även om man inte är så peppad alla gånger. Slitet är värt det i slutändan, så kan vi säga.
 
Men nu är det helg och vi kan därmed släppa den gångna arbetsveckan. Ikväll har vi tänkt att hämta mormor på Lindbacken och ta med henne hem till mamma och pappa för lite tacokväll med lite gott vin och trevligt sällskap och det ska bli supermysigt. Det var ett tag sen jag träffade mormor nu så det ska bli lite extra mysigt ikväll.
Imorgon blir det lugna puckar här hemma, vi ska laga god mat och se någon bra film och bara njuta av lite ledighet. Jag ska även hinna med en liten promenad och hoppas därmed att det blir ett toppenväder imorgon. Jag tror helt enkelt att det kommer att bli en toppenhelg.
 
Något som verkligen förgyllde min dag idag, var när jag öppnade kylskåpet imorse. Då fick jag se en liten påse med en liten postit-lapp där det stod: De här är till dig gullet, atbara för att du är så gullig och det hade Pontus skrivit igår när han kom hem och det var lite fika som låg i den fina påsen och det gjorde min dag och han är så fin, finast i världen helt enkelt.
 
Ha en trevlig och mysig helg och krama om varandra lite extra...