Nathalie.Anna

12 Februari - Skidresa & Afterwork!

Kategori:

Hej på er!
 
Det var nu ett tag sen jag skrev något till ert här på bloggen och det har sin förklaring.
 
Förra torsdagen åkte vi på skidresa till Idre med Johan, Linnea, Magnus & Joel och det var verkligen en toppenresa. Vi åkte supertidigt på torsdagen och hann därmed åka ett par timmar skidor innan vi fick nyckeln till stugan Det var verkligen superbra att få känna in sig i skidåkningen så att det bara var att åka ut i backarna på fredag morgon sen. Vi var även ute och dansade på Loftet en kväll vilket var superkul, asbra musik verkligen, alltifrån Eminem till Linda Bengtzing och vi var även på Afterski på Charlies som slutade i att folk stod på borden med pjäxor och körde lite striptease, så en superhelg hade vi helt enkelt.
 
Ikväll hoppas jag också på en toppenkväll.Vi har bestämt oss för att jag och några tjejer ska träffas här hemma hos oss för några drinkar ikväll innan vi ger oss av på Afterwork på Esti här i Vara. Vi var där någon gång i december och då var det superbra så detr tror jag att det kommer att bli ikväll också. Sen tänkte vi dra tillbaka hit för lite efterrätt och några glas vin och då kommer även Pontus hem efter att ha varit på möte med sitt jobb. En toppenkväll helt enkelt med fina vänner!
Annars har vi inte så mycket planerat för helgen, vi ska åka en sväng till Pontus farmor imorgon och sen tänkte vi nog laga lite god mat och se någon bra film på kvällen för på söndag är det Alla ♥ Dag och det ska vi fira med lite träning och en god trerätters middag i varandras sällskap så¨som den dagen borde bli firad.
 
Annars har det varit jobb som vanligt denna veckan och det flyter på bra tycker jag. Det är mycket att göra och jobbet tar aldrig slut och det är ju så jag föredrar det så det känns toppen och jag hoppas att det fortsätter att flyta på bra.
 
Ha en fin helg mina fina vänner!
 
Kommentera inlägget här: