Nathalie.Anna

30 Januari - Filmtips!

Kategori:

 
Jurrasic World. Det var ett tag sen jag såg Jurrasic Park, och jag kan knapp minnas att jag sett den alls, så därmed hade jag inga direkta förhoppningar på denna filmen. Men helt ärligt så tycker jag att det är en bra film, den är spännande rakt igenom och man följde verkligen med i handlingen och spänningen och jag kan tycka att man ska se denna film om man vill känna spänning och stressen i kroppen under en period av jagande.
Filmen får betyg 7 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Det har gått tjugotvå år sedan John Hammonds dröm om en nöjespark med levande dinosaurier och äntligen har den förverkligats. Arbetet med genetiskt material har givit forskarna mer kunskap om de förhistoriska jättedjuren än de kunnat drömma om. Nu har de förstått så mycket om utvecklingen att de törs undersöka hur den skulle fortsatt om inte en meteorit satt punkt för dinosauriernas välde ...
 
Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=RFinNxS5KN4
 

29 Januari - Nytt jobb med nya möjligheter!

Kategori:

Nu är första veckan på mitt nya jobb förbi...
 
Och det känns bra måste jag säga. Den första dagen var jag verkligen helt slut i hjärnan efter, det är ju väldigt mycket information första dagen men redan andra dagen skötte jag det mesta själv och det som jag inte mästrade kunde jag fråga Sofia om, hon är verkligen till supermycket hjälp. Hon hade min tjänst innan och började i augusti förra året, så hon är relativt ny hon också och det kommer säkert att bli toppen detta. Jag gillar också att vi använder oss av flextid och stämpelsystem på det företaget, så istället för att jobba till fem som de flesta gör, så börjar jag istället lite innan sju och slutar runt fyra eller lite efter och då kommer man hem i tid och hinner träna efter jobbet och så, så det är toppen.
 
Annars så har det mest varit jobb och träning som gällt denna veckan, jag har försökt att verkligen träna mycket denna veckan då det inte bli lika många träningspass nästa veckan då vi åker på skidresa på torsdag, men det man kan säga istället är ju att vi faktiskt åker skidor och rör på oss varje dag även på skidresan, så det är ju bra.
 
Jag hade annars en toppenhelg förra helgen. Jag njöt av serier och god mat med ett glas vin på fredagen när Pontus var ute med sitt jobb. Senare på kvällen dök de sedan upp här allihopa och hade lite party och det var mycket trevligt måste jag säga. Lördagen spenderade vi hemma med promenad och mys på dagen och god mat och film på kvällen och söndagen startade vi med gymmet och det var helt enkelt en toppenstart på dagen.
 
Denna helgen har vi också lite planer. I eftermiddag ska vi åka till mamma och pappa, då mamma ska färga mitt hår som verkligen behöver färgas nu innan skidresan och vi tänkte äta lite ihop och njuta av ett glas vin och det kan bli supermysigt, det var väldigt längesen jag var hos mina föräldrar nu. Annars ska vi träffa Johan och Linnea under helgen också för att planera skidresan lite och träffas och tjöta lte innan skidresan och det ska också bli superkul och mysigt, och det kommer att bli en toppenhelg som kommer att avslutas med ett gympass på söndag.
 
Ha en toppenhelg...
 

22 Januari - Underbara nyheter!

Kategori:

Åh, jag har underbara nyheter verkligen...
 
Från och med på måndag kommer jag att jobba näst intill heltid och det känns underbart. Jag var på intervju på ett industriföretag i Lidköping i tisdags och igår ringde de och sa att jag hade fått jobbet. Jag kommer att ha hand om orderhantering, leverantörsfakturor och reskontra och all bokföring som hör till det samt inköp och avstämningar, en hel del ekonomi helt enkelt. Så nu blir det flertalet heldagar där och torsdagar på VänerTekno, för jag är verkligen mån om att jobba kvar där. Wihoo!
 
Nu är det helg och idag har jag hunnit med en hel del. Jag var hos tandläkaren imorse för att göra nya avtryck till min tandblekning, jag var där för ett tag sen för att göra avtryck med de blev inte bra, så idag fick vi prova att göra nya vilket visade sig vara mycket svårt, men nu tror de att de fått till bra avtryck, efter femte försöket och jag tror att det kommer att bli toppen med blekningen. Jag har även varit på en annan arbetsintervju idag, på ett företag i Vara, så det återstår att se hur det leder med dettta men spännande är det.
 
Just nu gör jag inte så mycket, jag tar det ganska lugnt med ett glas rött och bra serier. Pontan är i Lidköping på lite firmafest och det verkar som att det bär av hit till oss senare ikväll för killarna så då är det bara för mig att klä mig lite fin, på med lite läppstift och korka upp tillsammans med de om så blir fallet, men i vilket fall så blir det toppen.
Annars har vi inte mycket planerat för helgen, jag tänkte hinna ta en springtur/promenad imorgon och sen blir det väl lite god mat och film på kvällen och jag ska även hinna med att gymma antingen imorgon eller på söndag morgon och förbereda inför en arbetsvecka nästa vecka som kommer att bli en omställning till tusen.
 
Hoppas att ni har en fin fredag och en toppenhelg...