Nathalie.Anna

29 Januari - Nytt jobb med nya möjligheter!

Kategori:

Nu är första veckan på mitt nya jobb förbi...
 
Och det känns bra måste jag säga. Den första dagen var jag verkligen helt slut i hjärnan efter, det är ju väldigt mycket information första dagen men redan andra dagen skötte jag det mesta själv och det som jag inte mästrade kunde jag fråga Sofia om, hon är verkligen till supermycket hjälp. Hon hade min tjänst innan och började i augusti förra året, så hon är relativt ny hon också och det kommer säkert att bli toppen detta. Jag gillar också att vi använder oss av flextid och stämpelsystem på det företaget, så istället för att jobba till fem som de flesta gör, så börjar jag istället lite innan sju och slutar runt fyra eller lite efter och då kommer man hem i tid och hinner träna efter jobbet och så, så det är toppen.
 
Annars så har det mest varit jobb och träning som gällt denna veckan, jag har försökt att verkligen träna mycket denna veckan då det inte bli lika många träningspass nästa veckan då vi åker på skidresa på torsdag, men det man kan säga istället är ju att vi faktiskt åker skidor och rör på oss varje dag även på skidresan, så det är ju bra.
 
Jag hade annars en toppenhelg förra helgen. Jag njöt av serier och god mat med ett glas vin på fredagen när Pontus var ute med sitt jobb. Senare på kvällen dök de sedan upp här allihopa och hade lite party och det var mycket trevligt måste jag säga. Lördagen spenderade vi hemma med promenad och mys på dagen och god mat och film på kvällen och söndagen startade vi med gymmet och det var helt enkelt en toppenstart på dagen.
 
Denna helgen har vi också lite planer. I eftermiddag ska vi åka till mamma och pappa, då mamma ska färga mitt hår som verkligen behöver färgas nu innan skidresan och vi tänkte äta lite ihop och njuta av ett glas vin och det kan bli supermysigt, det var väldigt längesen jag var hos mina föräldrar nu. Annars ska vi träffa Johan och Linnea under helgen också för att planera skidresan lite och träffas och tjöta lte innan skidresan och det ska också bli superkul och mysigt, och det kommer att bli en toppenhelg som kommer att avslutas med ett gympass på söndag.
 
Ha en toppenhelg...
 
Kommentera inlägget här: