Nathalie.Anna

4 Januari - Förkylningsstart!

Kategori:

Jag har haft en ganska bra start på denna veckan...
 
Jag tycker om att börja jobba igen och det är kul med bokslut och allt som hör det till, men jag är förkyld som tusan. Det började med lite ont i halsen men har nu gått över till en riktigt förkylning med halsont, snuva, huvudvärk och hosta och det känns inte alls kul, men så är det och det är bara att försöka krya på sig och vila när man kan.
 
Utöver förkylningen så har jag haft ett superbra avslut på detta året med god mat och dryck hos Joel och Jenny. Det var härligt att spendera de sista timmarna på året med fina vänner, spel och smällare och jag hoppas att detta året blir lika bra som det förra var. Jag har även haft en bra början på det nya året, jag har shoppat lite på mellandagsrean och jag har fixat och donat här hemma. Sen har även Sandra med familj varit hemma sen jag skrev förra gången och jag kan inte ens förklara hur mysigt det var. Både Madelen och Nicolas är helt bedårande och jag har aldrig träffat en bebis som är så snäll och lugn som Nicolas och jag saknar den familjen redan! ♥
 
Denna första veckan på året har jag inte supermycket planerat, jag ska jobba en hel del och ska även kolla på ett till jobb som jag verka intressant i veckan också och sen ska jag på ett litet hemligt möte på torsdag också. Vi har även bokat in oss på ett cykelpass på gymmet på torsdag, men det beror lite på hur min förkylning artar sig om vi går eller inte, men det vore mycket härligt och jag hoppas verkligen att jag är frisk till dess.
 
Hoppas att ni har en bra start på det nya året...
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: