Nathalie.Anna

17 Juni - Filmtips!

Kategori:

 
Beck - Vägs ände med Peter Haber, snygga Jonas Karlsson & otroligt snygga Kristofer Hivju. Jag tycker om denna film minst lika mycket som jag tycker om alla Beck-filmer, vilket är väldigt mycket. Jag tycker att filmen innehåller både spänning och hintar av komedi inslängt i samma film och det uppskattar jag verkligen. Jag tycker att ni alla ska se denna film och njuta av en riktigt svensk deckare under helgen nu.
Filmen får betyg 8 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Tre brutala mord sker i ett hus i en stillsam förort. Offret är en före detta polis, hans fru och 10-årige son. Beckgruppen tar sig an fallet och upptäcker att det finns ett dolt säkerhetsrum i offrets villa, med bland annat stulna vapen. Man säkrar fingeravtryck från en kriminell som var inblandad i ett rån för 4 år sedan. Efter rånet sköt han sina kumpaner och försvann spårlöst med rånbytet på 6,3 miljoner. Frågan är hur vapen har hamnat hos den före detta polisen och vad han har för koppling till rånaren? Fallet väcker starka känslor i Polishuset och får högsta prioritet.
 
Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=qRwxPBgXLms

3 Juni - Filmtips!

Kategori:

 
Les Misérables med Hugh Jackman, Russell Crowe & Anne Hathaway. Detta är en film som jag velat se hur länge som helst, jag vet egentligen inte varför. Men jag är mycket glad att vi tillslut såg den, man har hört mycket om denna musikal, den nämns mycket i amerikanska filmer och liknande och jag kan förstå varför folk pratar mycket om den, för den är toppen och jag kommer lätt att se denna sjungande film igen.
Filmen får betyg 7 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Med artonhundratalets Frankrike som skådeplats berättar Les Misérables en fängslande berättelse om krossade drömmar och olycklig kärlek, passion, offer och försoning - en tidlös saga om den mänskliga själens odödlighet. Jackman spelar ex-fången Jean Valjean, jagad sedan årtionden av den hänsynslösa polismannen Javert (Crowe) efter att han en gång brutit mot sin villkorliga frigivning. När Valjean går med på att ta hand om fabriksarbetaren Fantines (Hathaway) unga dotter, Cosette, förändras deras liv för alltid.
 
Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=YmvHzCLP6ug