Nathalie.Anna

25 Mars - Glad Påsk!

Kategori:

Glad Påsk på er allesammans...
 
Hoppas att ni hitills haft en fin påskhelg. Det har i alla fall jag haft. Jag startade helgen igår med att fixa som tusan efter hela veckan med jobb och det för att Pontus skulle ha födelsdagskalas här hemma hos oss för sin släkt och mina föräldrar och därmed skulle det serveras mat och tårta och liknande och det blev mycket lyckat måste jag säga. Jág tror att alla var glada och nöjda och specieltl Pontus, vilket var det viktigaste, så det känns som att det var en lyckad kväll.
 
Annars blir det nog lugnt och fint här hemma ikväll, vi ska äta lite gott tänkte vi och kanske se en film och lite serier och bara mysa och inte göra så mycket och det känns skönt.
Vi har desto mer planer för resterande helg, imorgon tänkte vi åka en sväng till Överby för att shoppa lite, jag skulle bland annat behöva ett par nya jeans, sedan på kvällen ska vi ha lite påskfest/födelsedagsfest här hemma hos oss med gott att dricka och mycket trevligt sällskap. Vi ska även hinna äta middag hos mamma och pappa under helgen och ett pass på gymmet, så det blir nog en fullspäckad men trevlig helg.
 
Vi hade minst sagt en underbar helg förra helgen. Vi tog färjan Strömstad-Sandefjord för att komma till Norge och spendera helgen med Sandra med famil och hur mysigt var inte det tror ni. Det var så mycket mys med Madelen och Nicolas och det var mycket kramar och pussar, god mat och en tripp på stan och det var verkligen en superlyckad helg. Jag älskar verkligen den familjen, underbara är de! ♥
 
Annars är det mycket skönt med långledighet och den ska jag verkligen njuta av till fullo och bara göra det som jag tycker om och känner för att göra, som imorse, när jag starade dagen med att visa ett avsnitt för Pontus, About Bruce, som är ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians där Bruce Jenner, berättar om hur han mått av att leva i fel kropp hela sitt liv och om det smärtsamma i att berätta och såra sina nära och kära.
Jag älskar det avsnittet och det ger ett nyttigt budskap till omvärlden.
 

25 Mars - Filmtips!

Kategori:

 
Maze Runner - Scorch Trials. Ja, detta är ju den andra filmen om labyrinten och jag tycker nog att denna film var bra den också. Jag känner nog att det inte riktigt är min sorts film, men den är helt okej att slötitta på en lördag kväll och har man sett den första filmen så vill man ju gärna se resterande filmer också för att se hela filmserien liksom. Detta är helt enkelt en helt okej, sevärd film med spänning helt igenom.
Filmen får betyg 7 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Efter att ha flytt från labyrinten försöker Thomas och hans gäng få reda på mer om den hemliga organisationen WCKD. De befinner sig snart i ett öde landskap kallat ”The Scorch”, där de slår sig ihop med en beväpnad motståndsrörelse. Men där lurar även dödliga faror överallt
 
Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=SDofO3P2HpE

13 Mars - Sjukling & Norgeresa!

Kategori:

Hej på er!
 
En del har hänt sen jag senaste skrev här, som var ett litet tag sen. Inte nog med att jag har haft supermycket att göra, så blev jag sjuk förra veckan också. Jag fick någon släng av influensa/förkylning och jag kände redan när jag vaknade på onsdagen att jag mådde lite konstigt men kände att det nog skulle gå över när jag väl kom igång, men efter nio timmars arbete så mådde jag inget vidare och sen dess har jag haft feber och mått ganska dåligt. Men nu går det åt rätt håll och jag mår ganska bra faktiskt.
 
Sen jag skrev förra gången har jag vart hemma en tripp hos mamma och pappa för att fira mammas födelsedag och det var supermysigt och med mycket god mat och trevligt. Annars har det varit lite träning och mycket jobb, och det tar ju upp mycket tid, det vet ju alla.
 
Denna helgen har i vilket fall som helst varit toppen. Den började med att jag fick ge min present till Pontus i fredags redan, då den skulle äga rum då. Av mig fick han då en helkväll i Göteborg med mig som chaufför så att han kunde ta några öl och så under kvällen. Vi började med en tripp till Clarion Hotel Post för den 200:e podcasten med Alex och Sigge. Den showen var hur bra som helst, det var en sjukt bra stämning i rummet och det är kul när 1000 personer sitter i samma rum och alla dessa personer har gemensamt att varje fredag ladda ner podden och njuta av dessa två underbara mäns röster i en timma. Det finns inget bättre och jag skulle vilja återuppleva podden i fredags igen, typ nu. Kvällen avslutade vi sedan på Hard Rock Café med mat och gott att dricka och det var supermysigt. Jag tror att Pontus var nöjd med sin present ochhan har verkligen gjort sig förtjänt att få de finaste presenter.
Igår kväll tog vi det ganska lugnt här hemma dock, vi såg den nya Beck-filmen, lagade god födelsedagsmiddag åt Pontus och jag hade bakat en kaka till honom som han verkligen uppskattade. Kalas blir det för släkten (förmodligen) på skärtorsdagen och för vänner på påskafton och det kommer att bli toppen.
 
Annars har jag lite andra goda nyheter, det verkar nu som att jag blir kvar på KMT lite längre än vad jag hade trott, jag  blir nog kvar där till sommaren om inte längre och det är toppen. Det ser jag verkligen fram emot.
Nu ska jag fortsätta med min tvätt och så innan Pontus kommer hem och vi ska laga lite matlådor och så inför veckan. Jag ska även hinna boka färjabiljett till på fredag, då vi tänker ta en tripp till Norge och hälsa på Sandra med familj och det ser jag verkligen fram emot. Wihoo!
 
Ha en fin avslutning på helgen och en fin kommande vecka...