Nathalie.Anna

13 Mars - Sjukling & Norgeresa!

Kategori:

Hej på er!
 
En del har hänt sen jag senaste skrev här, som var ett litet tag sen. Inte nog med att jag har haft supermycket att göra, så blev jag sjuk förra veckan också. Jag fick någon släng av influensa/förkylning och jag kände redan när jag vaknade på onsdagen att jag mådde lite konstigt men kände att det nog skulle gå över när jag väl kom igång, men efter nio timmars arbete så mådde jag inget vidare och sen dess har jag haft feber och mått ganska dåligt. Men nu går det åt rätt håll och jag mår ganska bra faktiskt.
 
Sen jag skrev förra gången har jag vart hemma en tripp hos mamma och pappa för att fira mammas födelsedag och det var supermysigt och med mycket god mat och trevligt. Annars har det varit lite träning och mycket jobb, och det tar ju upp mycket tid, det vet ju alla.
 
Denna helgen har i vilket fall som helst varit toppen. Den började med att jag fick ge min present till Pontus i fredags redan, då den skulle äga rum då. Av mig fick han då en helkväll i Göteborg med mig som chaufför så att han kunde ta några öl och så under kvällen. Vi började med en tripp till Clarion Hotel Post för den 200:e podcasten med Alex och Sigge. Den showen var hur bra som helst, det var en sjukt bra stämning i rummet och det är kul när 1000 personer sitter i samma rum och alla dessa personer har gemensamt att varje fredag ladda ner podden och njuta av dessa två underbara mäns röster i en timma. Det finns inget bättre och jag skulle vilja återuppleva podden i fredags igen, typ nu. Kvällen avslutade vi sedan på Hard Rock Café med mat och gott att dricka och det var supermysigt. Jag tror att Pontus var nöjd med sin present ochhan har verkligen gjort sig förtjänt att få de finaste presenter.
Igår kväll tog vi det ganska lugnt här hemma dock, vi såg den nya Beck-filmen, lagade god födelsedagsmiddag åt Pontus och jag hade bakat en kaka till honom som han verkligen uppskattade. Kalas blir det för släkten (förmodligen) på skärtorsdagen och för vänner på påskafton och det kommer att bli toppen.
 
Annars har jag lite andra goda nyheter, det verkar nu som att jag blir kvar på KMT lite längre än vad jag hade trott, jag  blir nog kvar där till sommaren om inte längre och det är toppen. Det ser jag verkligen fram emot.
Nu ska jag fortsätta med min tvätt och så innan Pontus kommer hem och vi ska laga lite matlådor och så inför veckan. Jag ska även hinna boka färjabiljett till på fredag, då vi tänker ta en tripp till Norge och hälsa på Sandra med familj och det ser jag verkligen fram emot. Wihoo!
 
Ha en fin avslutning på helgen och en fin kommande vecka...
 
 
Kommentera inlägget här: