Nathalie.Anna

20 Maj - Filmtips!

Kategori:

 
Beck - Steinar med Peter Haber och den otroligt snygga Kristofer Hivju. Jag, som ett stort fan av Beck som jag faktiskt är, tycker väldigt mycket om denna filmen och egentligen om alla Beck-filmer. Det finns ingen Beck-film som jag ogillar och det är ju helt otroligt egentligen, jag älskar de och kan se de om och om igen och denna inte skillnad, jag gillar filmen verkligen, de har bytt ut en snygging (Mikael Persbrandt) mot en annan (Kristofer Hivju) och jag kan inte klaga.
Filmen får betyg 8 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
I resterna av en husvagnsbrand på en nedgången camping påträffas en oidentifierad kropp. Ägaren, en ung, kvinnlig narkoman saknas, men är det verkligen hon som är offret? Och vilken roll spelar den så kallade grannsamverkan i det närliggande villaområdet? När alla berörda, oavsett samhällsklass, håller på sina hemligheter blir fallet svårlöst. Polischefen Klas Fredén väljer dessutom, över Martin Becks huvud, att rekrytera den karismatiske, norske mordutredaren Steinar Hovland. Den nykomponerade Beck-gruppen står inför en infekterad maktkamp och Martin kämpar för att hitta tillbaka till sitt gamla jag.
 
Trailer:
 https://www.youtube.com/watch?v=_smsQ840qAA

20 Maj - Afterwork & Sötnos!

Kategori:

Nu är det helg igen och det känns underbart...
 
Såklart. Det har varit en arbetsvecka med mycket att göra och det är alltid roligt, och varje vecka så lär man sig något nytt. Förra helgen var annars lugn och fin, Pontus hade fotbollsmatch på fredagskvällen så då blev det bara lite serier och så när han kom hem sent och lördagen startade vi med en springtur och ett träningspass här hemma tillsammans och som avlutades med en film och ett glas vin med god mat på kvällen. En toppenhelg, precis i min smak.
 
Denna helgen blir lite annan. Ikväll ska vi på Afterwork på Esti, men innan dess ska jag klippa mig i Grästorp och det är jag riktigt spänd inför. Jag har inte hundra bestämt mig för hur jag vill göra än, men det kan hända att en stor del av håret åker denna gången nu inför sommaren och allt, då är det skönt med lite kortare och tunnare hår. Men i vilket fall som helst så kommer det att bli en trevlig kväll med Afterwork med god mat och fina vänner, kvällen avslutas sen hemma hos oss för lite efterätt och lite vin och mys med bra musik.
 
Annars har vi inga andra planer för denna helgen. Pontus har match imorgon och sen efter det blir det lugnt med god mat här hemma. Söndag tänkte vi hinna med en springtur och lite träning och sen är det ju matlådor som ska lagas och bilar som ska tankas och en massa sånt strunt.
 
Jag hoppas att ni får en toppenhelg och ta hand om varandra, jag skickar med några bilder av min underbara kusin Nicolas ifrån deras nationaldagsfirande i tisdags, han är verkligen underbart söt.
 

13 Maj - Filmtips!

Kategori:

 
The best of me. Detta är en film som innehåller supermycket romantik och det är en riktig mysfilm som man verkligen kan njuta av om man är intresserad av lätt underhållning med en feel-goodkänsla men också en känsla av uppgivenhet och förtvivlan. Det är en film som frambringar mycket känslor men som inte kräver så mycket tankeverksamhet av en, en härlig film.
Filmen får betyg 7 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Våren 1984 träffas studenterna Amanda och Dawson och blir förälskade. En oförutsedd händelse skiljer dem åt och deras liv tar olika vägar. 21 år senare träffas de igen och upptäcker att känslorna finns kvar. Men kan kärleken övervinna smärtsamma minnen och de val de gjort i livet?
 
Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=cQszhfoP_WI