Nathalie.Anna

13 Maj - Fredagen den trettonde i vårsolen!

Kategori:

Hej på er denna fredag den trettonde...
 
Än har det inte hänt något förödande eller olycklig med mig denna dagen och det är ju toppen, peppar peppar...
 
Efter förra helgen då det var långledigt och vi spenderade fredagskvällen hemma hos mamma och pappa med god mat och lite ost och vin och mormormys och lördagen var ganska lugn, så har det varit en ganska normal arbetsvecka. Det är som vanligt mycket att göra och det är väldigt kul. Jag har avslutat veckan på Vänertekno och fått väldigt mycket gjort där och det är mycket härligt.
Annars har jag hunnit med en och annan springtur och ett spinningpass denna veckan och det är riktigt skönt för kroppen, är mör och härlig i benen idag, så imorgon får det bli antingen ett gympass eller en springtur.
 
Men nu är det helg igen, eller snart i alla fall. Jag ska kicka igång helgen med ett besök hos optikern runt fyra och sen blir det hem och laga lite god mat och avnjuta ett glas vin tillsammans med Pontan, det blir nog ett och annat avsnitt av någon serie och kanske även någon film och det ser jag fram emot.
Imorgon är det lite osäkert på vad som händer, antingen ska vi träffa Malin och eller så ska vi träffa Peter och Pauline, det får vi se helt enkelt, men det kommer att bli toppen i vilket fall som helst. Vi hade även velat hinna med att åka liet mc, vi får helt enkelt se hur mycket vi hinner i helgen.
 
Hur har ni det i sommarvärmen?
Det är sjukt härligt med en sån varm vår som vi har nu och man ska verkligen passa på att njuta till fullo, då vi inte vet hur sommaren blir. Sätt er i solen med en god bok eller bra musik och bara njut nu i helgen, det förtjänar ni.
 
Ha en fin helg och så hörs vi snart igen...
Kommentera inlägget här: