Nathalie.Anna

20 Maj - Afterwork & Sötnos!

Kategori:

Nu är det helg igen och det känns underbart...
 
Såklart. Det har varit en arbetsvecka med mycket att göra och det är alltid roligt, och varje vecka så lär man sig något nytt. Förra helgen var annars lugn och fin, Pontus hade fotbollsmatch på fredagskvällen så då blev det bara lite serier och så när han kom hem sent och lördagen startade vi med en springtur och ett träningspass här hemma tillsammans och som avlutades med en film och ett glas vin med god mat på kvällen. En toppenhelg, precis i min smak.
 
Denna helgen blir lite annan. Ikväll ska vi på Afterwork på Esti, men innan dess ska jag klippa mig i Grästorp och det är jag riktigt spänd inför. Jag har inte hundra bestämt mig för hur jag vill göra än, men det kan hända att en stor del av håret åker denna gången nu inför sommaren och allt, då är det skönt med lite kortare och tunnare hår. Men i vilket fall som helst så kommer det att bli en trevlig kväll med Afterwork med god mat och fina vänner, kvällen avslutas sen hemma hos oss för lite efterätt och lite vin och mys med bra musik.
 
Annars har vi inga andra planer för denna helgen. Pontus har match imorgon och sen efter det blir det lugnt med god mat här hemma. Söndag tänkte vi hinna med en springtur och lite träning och sen är det ju matlådor som ska lagas och bilar som ska tankas och en massa sånt strunt.
 
Jag hoppas att ni får en toppenhelg och ta hand om varandra, jag skickar med några bilder av min underbara kusin Nicolas ifrån deras nationaldagsfirande i tisdags, han är verkligen underbart söt.
 
Kommentera inlägget här: