Nathalie.Anna

6 Maj - Vårväder & Supermys!

Kategori:

Hej på er i det underbara vårvädret...
Om man snackar väder så kan det nog inte bli så mycket bättre än som det är just nu och det får man verkligen passa på att njuta av och det hoppas jag att ni alla gör. Det är vad jag har gjort den senaste veckan i alla fall.
 
Jag spenderade resterande del av helgen förra helgen med här hemma med god mat och mys, Pontus var borta hela lördagen i Göteborg men när han kom hem så drack vi ett glas vin och såg lite serier ihop.
Denna helgen som kommer nu är också relativt lugn, tanken var att jag skulle jobbat idag, men det bestämdes i sista stund att VT skulle hållas stängt idag för alla ville vara lediga så då fick jag en extra ledig dag jag också. Och i och med att jag blev färdig med bokslutet redan förra veckan så gjorde inte denna extra ledighet så mycket och det känns riktigt skönt. Ikväll ska jag hämta mormor i Nossebro och sen åka hem till mamma och pappa för lite middag och mys hemma hos de och det ska bli jättemysigt och härligt. Det var superlängesen jag var hemma hos mamma och pappa nu och som jag träffade mormor, så detta ska jag verkligen njuta av.
 
Annars har vi inte planerat så mycket för resten av helgen och det är ganska skönt det också. Imorgon kan jag tänka mig att det blir någon god mat på kvällen och en film eller två tillsammans med Pontan och det är verkligen också något att se fram emot.
 
Jag har precis i detta nu beställt lite nya vårskor och en ny väska och det är ju verkligen ett vårtecken om något. Jag hoppas att något par av de skorna passar och det ska bli underbart att få byta ut mina boots till ett par snygga sneakers eller ballerinaskor, allt i klädväg blir verkligen så mycket lättare under våren och sommaren, även om vintern har sin charm också, verkligen.
 
För övrigt så har jag grejat mycket här hemma under veckan och det är skönt att få lite gjort faktiskt. Jag har också hjälpt brorsan med sin engelska en del också, han läser engelska på Stockholms universitet och det är jag mycket stolt över honom för att han gör och jag hjälper honon mer än gärna och är stolt som en tupp att han vill ha min hjälp. Robert, du är grym!
 
Ha en toppenhelg i det strålande vädret...
Kommentera inlägget här: