Nathalie.Anna

Sköna söndagar!

Kategori: Allmänt

Nu har jag börjat på riktigt läsa igenom boken Liam igen och ska citera lite från den:

- Jag sätter ännu ett streck på väggen och undrar hur länge det är möjligt att vara instängd här utan att bli tokig. Ibland på kvällarna hörs skrik från de andra cellerna i korridoren. Kanske är det ytterligare en som försökt ta livet av sig.  Tidigare haar jag sett en naken man släpas iväg längs korridoren mellan två plitar sedan han försökt hänga sig i duschen med hjälp av en handduk, men misslyckats.

Idag så händer det inte så mycket. Ska städa mitt rum och kanske ta ett lååångt bad och bara rå om mig själv. Spela Michael Jackson på högsta volym och sheaka lite ^^

Läste förresten på aftonbladet att Mikael P hade blivit anklagad för att ha misshandlat en kille som råkat gå in i honom när han skulle på krogen. Människor kan göra vad som helst för att "bli kända". Tror knappast att Micke smällde till den killen bara sådär. Finns nog många människor och fans som kommer fram tilll honom o försöker med saker så tror inte han blir förbannad för en olycka. Jösses, sluta anklaga honom för en massa hela tiden!!.

Fick två nya bilder av Max från flyget i Norge i somras :) (Skickar med dem)

Kraam
!