Nathalie.Anna

Dirty dancing all over!

Kategori: Allmänt
Tjao!

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, skrev nog senast i torsdags tror jag. Ja, vi kan ju konstatera att tiden går fort när man har roligt. Mitt internet har varit okkuperat sen i fredags kväll med av en bror och hans kompisar som skulle lana med varandra. :)

Sammanfattning av helgen

Fredag: Först var det skola som vanligt. Vi var på brandstationen och lärde oss om elder och att släcka de b.l.a och jag tror att det var en väldigt givande utbildning att gå på och få testa lite och veta hur man ska reagera vid eldsituationer.
Efter det så fick jag skjuts av Lindas mamma in till Överby för att där shoppa lite kläder med mamma som slutar tidigare på fredagar. Hittade b.l.a en klänning och en lång kofta som man kan ha som både klänning och tröja och sen köpte jag också smink och hårfärg - foxy brown blev det denna gången.
Sen gick kvällen åt till att plugga sjukvård och bara fördriva tiden med mina älskade serier faktiskt och sen efter att Pontus spelat klart på Jonslundsdiscot så kom han hit och sov med mig <3 Helt fantastiskt underbart var det att få mysa med dig en extra natt.

Lördag: Vaknade jag upp med Pontus vid min sida som skulle dra rätt tidigt för han skulle på middag med hans syster, men det brukar ta en stund både för mig och han att komma upp ur sängen.
Sen vid fyratiden kom Linda och vi började färga håret på varandra och bara tjejmysa och prata tjejsnack. Vid 8 tiden kom Amanda och då började förfesten med goda drycket, gott sällskap och god skiva på cd-spelaren - GES. :) Jag och Amanda sjöng för våra liv medan Linda åt chips och tyvärr inte kunde en enda låt på den skiva som vi kan utantill från barndomen.
Sen bar det iväg till Kronan och feeeest och där träffade vi b.l.a e par väldigt fulla tyskar(?) som dock var väldigt trevliga och vi träffade också Karolina, Camilla, Simon och Malin och det var väldigt trevligt. Vid 24 tiden kom min älskling och då började jag känna mig hel igen, känner mig hel med honom!
Vi dansade till låten "I have the time of my life" från filmen Dirty dancing och han gjorde upplyftet med mig och då kände jag verkligen att han älskaar mig. Alla kollade på oss och jag kände hru det värmde till i hela kroppen och jag vet att du är min älskling. Älskar dig hur mycket som helt, det minnet kommer jag alltid att bära med mig!
Efter Kronan så stack vi hem, jag, Linda och Pontus och sov en stund hemma hos mig. :) Innan dess hade vi suttit och pratat en lång stund och det var hur mysigt som helst. Btw Linda, nästa gång hittar vi en riktig pudding till dig ;)

Kraaaaaam!