Nathalie.Anna

Heelg :)

Kategori: Allmänt

(GAMMAL BILD)

Ja, dagen igår började med att jag åkte till Trollhättan för att shoppa mig en svart klänning till Lipz på kvällen. Sen stack jag till mammas jobb och åkte med henne hem, skulle ju egentligen "mellanlandat" hos Majvor (min frisör) på salong knuten men hon hade blivit sjuk så jag fick en tid klockan 12 imorn ist. :)

När jag kom hem ringde jag till Amanda och kollade med henne när vi skulle återvända till stan igen för att festa. Så klockan 20 drog vi iväg för fulla muggar ^^ hehe! När vi kom fram så mötte vi Tim, Linda och Julia på grillhouse, men vi drog till Lipz ganska tidigt för att det var sjukt mycket folk. Vi fick stå i kö i nästan 1,5h och sen när vi väl kom in så var det jättemycket folk och helt enkelt inte lika peppande på fest efter att ha stått och frusit i en kö så länge. Vi gick vid tolvslaget typ och då hade det börjar snöa lite, vi drog till grillhouse och där mötte vi några nossebroare, trevligt trevligt ^^ Sen träffade vi Ludvig där också, mysigt. ^^ Hann tyvärr inte prata så mycket, men får slå han en signal ikväll. Jag fick tag på P:s telefonnummer på något vänster ;)
Sen drog jag o Linda hem till henne, o låg o pratade en lång stund innan vi somnade.

Sen imorse så hade jag ställt klockan på halv 8 då min buss gick 10 i ^^ och hem kom jag ju iaf, vid 9 typ.Resterande av denna dag blir till att ta det lugnt, kanske plugga lite och sen se en skräckfilm ikväll med ^^

Kraaaaaaam   -Nathalie-