Nathalie.Anna

Fryser...

Kategori: AllmäntHej!

Först och främst, tack Becka för dina fina kommentarer på bloggen min. Jag älskar dig <3 Vad gör du till helgen?

Idag var det första dagen på "nya" jobbet. Jag har ju fått jobb på Dalagården, som är dagiset där jag bor om ni alla inte vet det och det gick bra. Jag fick höra lite historier om när jag och min lillebror gick där och det är alltid mysigt och det är också mysigt med de små barnen. Men jag måste erkänna att jag är väldigt seg, inte trött men seg. O lite fundersam med, jag vet inte riktigt vad jag ska göra framöver. Jag vet från och med idag att jag ska läsa på Komvux på måndagar och torsdagar och sen vill jag vara ledig en dag till att plugga med. Ska ringa Kerstin Karlsson iomorn och prata mer mer henne om d. :)
Vi har btw varit ute hela dagen med barnen och det blåser hej djävulen och jag som är så frusen hade på mig fyra tröjor och en vindtät och fodrad jacka, och frös ändå. O jag fryser fortfarande, så det blir väl att bli förkyld igen om jag har otur, med mitt immunförsvar.

Jag tror att jag ska lägga mig och vila, nog se klart på avsnittet av One Tree Hill som jag började se på igår och sen kanske sova en halvtimma innan älskling kommer :) Imorn är det ju jobb igen.

Kraaam!