Nathalie.Anna

Vårkänslor

Kategori: AllmäntGodmorgon och välkommen till min vackra blogg en sånhör vacker lördag. Vädret är vackert och fåglarna kvittrar utanför fönstret. :) Herregud vad man älskar när våren börjar närma sig och man vet att efter våren kommer sommaren. Det finns inget som är finare än dem vårkänslor man får då <3

Igår under dagen så pluggade jag en del. Men inte så mycket frör det kom en del emellan. Jag hjälpte mamma att plocka upp maten efter storhandligen som sker en gång i veckan och sen så hjälpte jag henne lite med maten med, typ skala potatis :) Så det e jag en jävel på. Sen kollade jag lite på E.R. med och sen så städade jag mitt rum. Det var verkligen behövligt, jag har ju mycket svarta möbler i mitt rum och dem drar verkligen åt sig allt damm det kan hitta. Så egentligen borde man kanske ha en storstädning en gång i veckan för at tdet ska se rent ut och vara fräsht. Sen vi halv åttav så åkte jag o pappa till Nossebro där jag skulle handla lite innan pappa körde mig till Pontus som dj:ade med Peter L i Jonslunds skola. O när jag kom dit så var det trevligt. Man faller tillbaka på den tiden då man var liten och gick på disco och man kommer ihåg den känslan man fick när någon dansade tryckare med en och kompisarna sprang runt en och peppade till at få se en kyss och den känslan när man kysstes, dock knappt så att läpparna möttes är helt underbar. Att man kommer ihåg sånt här :) Mysiga minnen. Sen så åkte vi hem till älsklingen och åt lite och sen tog vi med oss datorn och la oss i sängen och kollade på Så ska det låta som hade gått på tv:n vid 20. Denna första gången denna säsongen så var Markoolio med samt Sonja Aldén, Sibel och Brolle. Sen somnade vi tydligen in och vaknade vid halv elva idag ungefär. haha :) vi somnade rejält i varandras armar.

Idag blir det till att plugga lite nu. Älsklngen är med sin mamma i Nossebro och uträttar lite så då pluggar jag istället för at hänga med dem. O sen drar vi hem till mig och kanske tar med Linus på en promenad? O sen så ser vi kanske en film och Pontus ska ju dra till Kronan ikväll men det har inte jag någon lust med just nu.

"Världen är tillräckligt stor för dig och mig, men är den tillräckligt stor för mänskligheten?"

Kraaaam!