Nathalie.Anna

17 days to go!

Kategori: Allmänt


Hej!

Idag var det jobb för min del. Började vid kvart i sju imorse och slutade ungefär tio över tre. ^^ Det var en del att göra på avdelningen på morgonen då man sköter barnen som ska hem och grejar med alla papper och städning och sånt som kommer efter att vissa mammor och deras barn åkt hem. Jag Poxade en del barn och sen gjorde vi också nakenvikter och mätta huvudet för att se så att det inte är för litet eller för stort. O det gick väldigt bra tycker jag allt. :) Det är liite roligare nu när man själv vågar ta lite mer initiativ och inte hela tiden behöver gå bakom någon som en svans eller sådär. Bygger man upp självförtroendet lite med faktiskt.

Nu e det bara 17 dagar kvar till älsklingen kommer hem o knackar på min dörr. Jag skriver ett mail till honom om dagen och jag skiter i om han kan läsa det varje dag (som jag starkt tvivlar på). O jag tänker fortsätta att skriva ett mail om dagen till honom ändå till att han kommer hem till mig igen. Så är det bara, även om det kanske inte händer så mycket i mitt liv från dag till dag nu när han inte är hemma så vet jag att han vill veta vad jag gör och hur jag mår i vilket fall som helst. Han älskar mig och det gör mig så sjukt lycklig att veta om <3 Kom hem nu, kan inte sova utan dig och min vardag funkar inte när du är så sjuuuuuuuuukt långt bort :/

Nu kollade jag precis på första avsnittet av den nya svenska serien "Stormen" och den var väldigt bra. Får nog ta o börja följa den serien ja :)

Kraam!